Cüneyt Çakır'ın yardımcıları hakemlik kariyerini sonlandırdı

FIFA kokartlı yardımcı hakemler; Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakemlik kariyerlerini noktaladı.

Cüneyt Çakır'ın yardımcıları hakemlik kariyerini sonlandırdı
Cüneyt Çakır'ın yardımcıları hakemlik kariyerini sonlandırdı
GİRİŞ 15.06.2022 13:01 GÜNCELLEME 15.06.2022 13:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

FIFA Kokartlı Yardımcı Hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun, yazılı bir açıklama yaparak Türkiye'deki hakemlik kariyerlerini noktaladıklarını bildirdi.

Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un ortak açıklamasında, "Türkiye'deki hakemlik kariyerimizi bugün itibarıyla noktalıyoruz, bu yolculukta desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı. Bu arada Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un "Türkiye'deki hakemlik kariyerimizi" ifadesi ise dikkat çekti.

2009’dan bu yana FIFA Hakemi Cüneyt Çakır’ın yardımcıları olarak görev yapan Bahattin Duran ve Tarık Ongun; kariyerlerinde Cüneyt Çakır ile birlikte 2 Dünya Kupası ve 3 Avrupa Şampiyonası’nda yer aldılar. Bu turnuvalarda; 2 ayrı Dünya Kupası’nda 2 Yarı Final ve bir Avrupa Şampiyonası’nda Yarı Final maçı yönettiler.

2015 yılında Berlin’de Juventus ile Barcelona arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali’nde ve 2012’de Japonya’da düzenlenen FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda Chelsea – Corinthians Finali’nde görev yapan Duran ve Ongun birlikte 3 kıtada, 38 ülkede toplam 366 maçta yer aldılar.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt çakırda dahil eski hakemlerin hepsi defolup gitsin, çünkü bu hakemlerde Beşiktaş düşmanlığı had safhada
    Cevapla
  • Billong şike bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    aynı hakemlerle şampiyon olurken mesele yoktu
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi kanalda yorumcu olacaklar???
    Cevapla
  • ille de Niksar 1 yıl önce Şikayet Et
    isabet olmuş,
    Cevapla