Ömer Erdoğan'dan Kayserispor açıklaması! 'İptal oldu'

Teknik direktör Ömer Erdoğan, Kayserispor ile görüşmelerin pozitif ilerlemesine rağmen anlaşmanın gerçekleşmediğini açıkladı.

Ömer Erdoğan'dan Kayserispor açıklaması! 'İptal oldu'
Ömer Erdoğan'dan Kayserispor açıklaması! 'İptal oldu'
GİRİŞ 13.06.2022 23:19 GÜNCELLEME 13.06.2022 23:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Ömer Erdoğan, transfer tahtasındaki sorunlar nedeniyle Kayserispor ile anlaşmasının iptal olduğunu açıkladı.

Resmi Instagram sayfasından bir paylaşım yapan Ömer Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde

"Yeni bir meydan okuma hedefi ile her konuda mutabık kaldığım Kayserispor Kulübü ve değerli başkanı Berna Gözbaşı hanımefendiyle en son yaptığımız görüşme sonucunda transfer tahtası ile alakalı gelişen maniler sebebiyle büyük bir üzüntüyle bu anlaşmanın tarafımca kabul edilemeyeceğini kendilerine belirttim ve siz değerli spor kamuoyu ve Kayserispor camiasına da belirtmek isterim. Kayserispor Kulübü ile ismimin geçtiği andan itibaren bana gerek sosyal medyadan gerek ise mesajlarıyla sevgi ve desteklerini gösteren Kayserispor taraftarına teşekkürlerimi ve hürmetlerimi iletiyorum. Gelecek sezonda Kayserispor Kulübü'ne gönülden başarılar diliyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Orhan Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer yapılacak oyuncularla meydan okunacaksa bunu ben senden iyi yaparım Ömer önemli olan kendin yetiştireceğin oyuncularla meydan okuyabilmen ama o da sende yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Meydan mı okuyon. Kaldı mı o gazete.
    Cevapla
  • Temel K. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet Karaman :-)
    Cevapla