Süleyman Hurma'dan Emre Mor ve Pirlo açıklaması!

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Andrea Pirlo ve Emre Mor iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Süleyman Hurma'dan Emre Mor ve Pirlo açıklaması!
Süleyman Hurma'dan Emre Mor ve Pirlo açıklaması!
GİRİŞ 07.06.2022 21:18 GÜNCELLEME 07.06.2022 21:18

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Hurma, İtalyan basının Pirlo haberlerine ve Fenerbahçe'nin Emre Mor ile ilgilendiği iddialarına yanıt verdi.

 "Antrenör konusunda önümüzdeki hafta açıklama yapacağım"

2021-22 sezonunun bitmesinin ardından Fatih Karagümrük teknik direktör Volkan Demirel ile yollarını ayırdı. İtalyan basını Karagümrük'ün Andrea Pirlo ile ilgilendiğini yazdı.

Süleyman Hurma ise İtalyan teknik direktör hakkında, "Antrenör konusunda önümüzdeki hafta açıklama yapacağım. Kulübümüz için en doğru ve en iyisini mutlaka yapacağız. Önümüzdeki sezon, geçtiğimiz sezondan daha fazlasını yapmaya gayret eden bir Karagümrük olacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Emre Mor için teklif yaptı mı?

Sezon başında takıma kazandırılan Emre Mor beklentilerin üzerinde performans sergiledi ve takımın önemli oyuncuları arasında yer aldı. Basında çıkan Fenerbahçe - Emre Mor iddialarına Süleyman Hurma açıklık getirdi.

Hurma, "Ben de Fenerbahçe'den şu oyuncuyu bırakır mısınız diyorum, başka takımlarla da oluyor. Bir araya geldiğimizde olabilecek olasılıkları konuşuyoruz. Ama 'Masaya oturup direkt sizden şu oyuncuyu istiyoruz' dedi mi? Demedi." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.