Konyaspor 3. kez Avrupa yolcusu

Sezonun tartışmasız flaş ekibi olan Konyaspor, Dolmabahçe’de Beşiktaş beraberliğiyle ligi noktaladı. İlhan Palut ve öğrencileri, önümüzdeki yıl UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil edecek, Konyaspor 3. kez Avrupa’ya gidecek.

Konyaspor 3. kez Avrupa yolcusu
Konyaspor 3. kez Avrupa yolcusu
GİRİŞ 22.05.2022 10:15 GÜNCELLEME 22.05.2022 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mütevazı kadrosuna rağmen bu sezon devlere kök söktüren Konyaspor , taraflı tarafsız herkesin alkışını topladı. Ligin önemli bölümünde 2. sırada bulunan hatta lider Trabzonspor'u fazlasıyla zorlayan Yeşil-Beyazlılar, 38 haftalık periyodu 3. sırada tamamladı. Sezonun ikinci yarısında düşüşe geçmesine rağmen ilk 3 potasından çıkmayan İlhan Palut ve öğrencileri, Dolmabahçe’de son saniyelerde yediği golle beraberliğe razı oldu. 68 puana ulaşan Anadolu Kartalı, önümüzdeki yıl ülkemizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil edecek. Konyaspor, 3. ön eleme turundan organizasyona katılacak.

İkisinde de gruplardaydı

Daha önce 2016-2017 ve 2017-2018’de UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösteren ve gruplarda mücadele eden Konyaspor, 3. kez Avrupa’ya gidecek. İlhan Palut’la 2024’e kadar yeni sözleşme imzalayan Yeşil- Beyazlılar’ın önümüzdeki sezon kadroyu güçlendirmesi bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Nihat Özçelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa,da başarılar anadolu kartalı konyaspor
    Cevapla