Hikmet Karaman: Şehre bu heyecanı yaşatmak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Yukatel Kayserispor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 biten karşılaşmanın ardından Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman: Şehre bu heyecanı yaşatmak istiyoruz
Hikmet Karaman: Şehre bu heyecanı yaşatmak istiyoruz
GİRİŞ 15.04.2022 23:08 GÜNCELLEME 15.04.2022 23:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Yukatel Kayserispor, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 1-1- berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Maç iyi başladı. Genel 90 dakikayı seyrettiğimizde hatalı gol yedik ama bunu çıkarmasını bildik. Rakibimizin durumu ortada. Böyle durumlarda kolay konuşulmaz. Allah kolaylık versin. Bütün odaklanmamız kupa. Şehre bu heyecanı yaşatmak ve finale kalmak istiyoruz. 5-6 haftadır kafamız hep orada. Taraftarın beklentisi büyük. Bu beklentiye kupa ile cevap vermek istiyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kandırmaya devam... Paranı çepine koy ye iç keyfine bak gerisi boş işler
    Cevapla
  • Doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah... Kupa Anadolu takımı kazansın Karadeniz takımı değil...
    Cevapla
  • D .k 38 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşmayın kardeşim Hikmet karaman Turkiyedeki en iyi yerli hocalardan birisi eldeki malzeme bu ne yapsın adam puan durumuna bi bak da öyle yorum yap ????
    Cevapla
  • rıfkı efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    hikoo bu sezon olmasada seneye düşürürsün gayseriyi heyecanı yaşarsınız... la hikooo çakma filazof... bi hikmet var bu işte ...
    Cevapla