Balotelli'nin tepkisi İngiltere'de gündem oldu!

Cumartesi günü Adana Demirspor'un sahasında Demir Grup Sivasspor'a 3-2 mağlup olduğu maçta Bjarnason'un sayılmayan golünde Balotelli'nin asisti İngiltere'de gündem oldu.

Balotelli'nin tepkisi İngiltere'de gündem oldu!
Balotelli'nin tepkisi İngiltere'de gündem oldu!
GİRİŞ 15.03.2022 15:06 GÜNCELLEME 15.03.2022 15:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında cumartesi günü oynanan maçta Demir Grup Sivasspor , Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti. Demir Grup Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri Pedro Henrique (3) kaydetti. Adana Demirspor'un golleri Stambouli ve Balotelli'den geldi.

TOPUĞUYLA YAPTIĞI ASİSTTE GOL İPTAL EDİLDİ

Maçın 39’uncu dakikasında Adana Demirspor’da sol kanatta topla buluşan Vargas, ortayı yaptı. Balotelli, topu bekletmeden müthiş bir topuk pasıyla Bjarnasson’a gönderdi. Bjarnasson’un gelişine şutunda top ağlara gitti ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

'GOLLERİMİ VE ASİSTLERİMİ İPTAL ETMEYE DEVAM EDİYORLAR'

Maçta yenilgiye rağmen müthiş bir performans ortaya koyan Balotelli, maçtan sonra Instagram hesabından sayılmayan goldeki topuk pasının videosunu paylaştı. Paylaşımın açıklamasına imalı bir şekilde, 'Gollerimi ve asistlerimi iptal etmeye devam ediyorlar. Çok güzel ve temiz bir sistem var burada' yazan Balotelli iptal edilen gole tepki gösterdi.

'TÜM ZAMANLARLARIN EN İYİ ASİSTLERİNDEN BİRİ'

Balotelli'nin paylaştığı video ve gösterdiği tepki de İngiltere'de gündem oldu. Mario Balotelli, 'Tüm zamanların en iyi asistlerinden birisi'ni iptal ettiği için hakeme çok öfkelendi' başlıklı haberde yıldız oyuncunun bu sene gösterdiği etkileyici performansa da yer verildi.

İTALYA'NIN EN ETKİLİ SİLAHLARINDAN

Mancini tarafından İtalya Milli Takımı'na tekrar çağrıldığı hatırlatılan Balotelli'nin Dünya Kupası play-off maçlarında en etkili silahlardan biri olacağı ifade edildi.

YORUMLAR 7
  • köfteci irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    balotelli burda futbolculuk yapmaya gelmiş. Adanalı taraftar yönetim iyi iş başarıyor. bu kadroyu bjk FB bir araya getiremedi. GS hiç sıraya almıyorum. bjk liyim assambalonga biz gelse çok iyi iş olur.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Her maç sarı yada kırmızı kart görmesi gereken topçu ama ne hikmetse maçı tamamlıyor. Kötü örnek oluyor.
    Cevapla
  • karlidağ 2 yıl önce Şikayet Et
    ziya erdal a mac icinde yaptığın hareket net kirmizi. hakem berbat mac yonetti sana kirmizi vermeyerek.
    Cevapla
  • SİVASLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyi bıraksın la
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Lan bırak
    Cevapla
  • Komando 2 yıl önce Şikayet Et
    Sportmen dışı hareketlerine hakemler göz yumuyor. O günkü maçta kart görmesi lazımdı. SS lu futbolcunun arkadan ayağına bilinçli vurdu.
    Cevapla
  • Mavibere Isparta 2 yıl önce Şikayet Et
    Comando ona atılan tekme sana atılsa yemekhaneden cikmazdin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle