İlhan Palut: Duyunca gözlerim doldu!

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 2-0 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası konuştu.

İlhan Palut: Duyunca gözlerim doldu!
İlhan Palut: Duyunca gözlerim doldu!
GİRİŞ 05.03.2022 21:54 GÜNCELLEME 05.03.2022 23:01
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 2-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İlhan Palut, "Normalde oyun odaklı ilerleyen bir antrenörüm ama bugün bir şekilde kazansak gerçekten mutlu olurdum. İçeriden Şampiyonlar Ligi müziği çalındığını duyunca gözlerim doldu. Bir şehri buna inandırmak, bunun hayallerini kurdurmak bizim adımıza çok güzel bir iş." dedi.

Ligde oynadıkları son dört karşılaşmada takım savunması adına bazı sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Palut, şunları kaydetti:

"Böyle zorlu bir periyottan sonra pozitif anlamda iyi top oynadık ve tabii bu durumu anlatmak da çok kolay olmuyor. Biz oyuncularımızla konuştuğumuz zaman bu oyunumuza devam etmemiz gerektiğini söyledik. Savunma anlamında da konsantrasyonumuzu artırmamız, takım olarak daha fazla temaslı oyun oynamamız ve bireysel hataları en aza indirmemiz gerektiğini konuştuk. Bugün kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Çünkü kaybedebileceğimiz bir üç puandan öte artık bir kırılma, belki bir öz güven sorunu gibi tehlikeler bizi bekliyor olabilirdi. Onun için aslında oyun merkezli bir teknik direktör olmama rağmen 'Bugün en çok neyi istiyordunuz?' diye soracak olursanız maçtan önce 'Kesinlikle üç puan' derdim. Oyun içine girdiğimiz zaman ilk yirmi dakika zaten inanılmaz coşkuyla başlayan bir Konyaspor vardı ve bunu ilk yarının sonuna kadar sürdüren gerekse hücum yapan ve bunun yanında da Galatasaray gibi etkili hücumcuları olan bir takıma pozisyon vermeyen bir Konyaspor izledik."

Palut, ikinci yarı Galatasaray'ın daha etkili oynamaya çalıştığını vurgulayarak, "Skoru artırabilirdik. Olmadı. Ama sonuçta dört haftadır süregelen kötü savunma performansımızı bugün sonlandırmış olduk ve çok değerli bir üç puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımız da maça çok fazla ilgi gösterdi ve maçın içindeydiler. Onların desteği de bizim için önemliydi. Bu desteğin karşısında da onları evlerine bir şekilde mutlu gönderdiğimiz için ayrıca sevinçliyim." diye konuştu.

YORUMLAR 41
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz yorum yapan arkadaşların hazımsızlığı ne diye Oratada bir başarı var sa ki var tebrik eder balarılar dilersin Anadolu takımları size ne sordu ki siz cevap veremediniz (anladınız siz soru yu)
    Cevapla
  • Kacarova 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he,GS çok başarılı bir takım,bütün takımlara kök söktürüyor,uyanın artık,üç büyük diye bir şey kalmadı
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    bursasporluyum ama renkdaşım konyasporu canı gönülden tebrik eder ... tekrar bir yeşil beyazlı takımın şampiyon olduğunu gördüğümüz yıllarda beraberce kutlarız... teksas..
    Cevapla
  • Konyasporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    EYVALLAH kardeşim cansın.Bursaya selamlar...
    Cevapla
  • Serkan BJK 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidinde averaj takimi olun gözlerin dolar
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Masallah konyamıza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle