Maç sonu sert tepki! "Artık bıçak kemiğe dayandı"

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, takımının Çaykur Rizespor ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda Video Yardımcı Hakem Sistemi'nde görev yapan hakemlere büyük tepki gösterdi.

Maç sonu sert tepki! "Artık bıçak kemiğe dayandı"
Maç sonu sert tepki! "Artık bıçak kemiğe dayandı"
GİRİŞ 19.02.2022 23:00 GÜNCELLEME 19.02.2022 23:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

"Artık bıçak kemiğe dayandı, yeter" diyerek Altay'a karşı haksızlıklar yapıldığını kaydeden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "Tüm iyi niyetimizle bakmaya çalışmamıza rağmen ortada bir kasıt olduğunu görüyoruz. Geçen haftaki Çaykur Rizespor maçında Fabricio'nun ceza sahasındaki karambolde Zeki Yıldırım'a yaptığı hareket net penaltı. Bu kez de Beşiktaş maçının uzatma dakikalarında Martin Rodriguez'in çalımında Beşktaşlı futbolcu yerde topu elle kesti. Biz iki haftada iki pozisyonu da tribünden net gördük, geçen hafta yayıncı kuruluştaki programda Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım, Fabricio'nun hareketinin tartışmasız penaltı olduğunu ifade etti." dedi.

"VAR zaten böyle pozisyonlarda hakeme yardımcı olmak için var." diyen Ekmekçioğlu, "İki kritik maçta ve bu kadar önemli pozisyonlarda VAR'ın devreye girerek net penaltıyı hakeme her açıdan göstermesi ve kararda aktif rol oynaması gerekirdi. Diğer yandan hakem Volkan Bayarslan'ın böylesine önemli bir karar için izlemeye bile gitmemesini hiçbir mantık kabul edemez. Benzer durum Beşiktaş ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Rosier'in Naderi'ye ceza sahasında yaptığı harekette de yaşandı. Bazı pozisyonlar tartışılabilir. Ancak tüm Türkiye aynı kararda birleşiyorsa artık bunun farklı bir yorumu olamaz. En çok üzüldüğümüz konu ise net olan her hatalı kararın aleyhimize verilmesi." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 24
  • Lider 2 yıl önce Şikayet Et
    Altay'ın buz gibi uzaydan bile görünen penaltısı verilmedi ayıp be
    Cevapla
  • Beleştaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Beleştaş i gördük penalti almak için yerden kalkmadilar Ünlü fenomen atıcı vida yine işbaşında dokunmatik artık o hale gelmiş ki günlük yaşamında bile dokununca kendini yere atıyormuş Ayıp Ayıp Üç büyütülmüş takımdan birisin bunlar yakışmıyor size
    Cevapla
  • şevket 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılların en çok ağlayan ama en çok kayırılan takımıdır bjk. Üçüncü takım olma ezikliğini her daim hisseder.
    Cevapla
  • Bnas29 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk hakem açıklaması ve TFF ye avukatlarla çıktıktan sonra hakemler sayesinde 2 maç aldı. Dikkat ŞİKEEEE KOKULARI gelmeye başladı.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başında sıralamanız iyi iken hiç var yok demeyip, başta bir yönetim ve ekip başarısı var diye lanse ediliyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle