Konya'da nefes kesen maç! Konyaspor zirve yarışında yara aldı

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor sahasında Kasımpaşa'yla 4-4 berabere kaldı ve zirve yarışında yara aldı.

Konya'da nefes kesen maç! Konyaspor zirve yarışında yara aldı
Konya'da nefes kesen maç! Konyaspor zirve yarışında yara aldı
GİRİŞ 18.02.2022 22:08 GÜNCELLEME 18.02.2022 22:26
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Ligde 2. sırada yer alan Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk etti. Müsabaka 4-4 sona erdi.

Konyaspor'un gollerini, 28. dakikada Amilton, 40. dakikada Rahmanovic, 52. dakikada Soner Dikmen ve 90+10. dakikada Cikalleshi kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini ise 7. dakikada Ben Ouanes, 46. dakikada Hajradinovic, 61. dakikada Umut Bozok ve 90+1. dakikada Mabil'den geldi.

Bu sonuçla zirve yarışında yara alan Konyaspor puanını 49'a, Kasımpaşa ise 29'a çıkardı.

Konyaspor gelecek hafta deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşacak. Kasımpaşa ise Fenerbahçe'yi konuk edecek.

İki takımdan da bu sezon bir ilk!

Konyaspor ile Kasımpaşa arasındaki rekabette en fazla gole sahne olan Süper Lig maçı bu akşam oynandı.

Opta verilerine göre; Konyaspor bu sezon ilk kez bir karşılaşmada dört gol yedi, Kasımpaşa ise ilk kez rakip filelere dört gol gönderdi.

Konyaspor: 4 - Kasımpaşa: 4

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir, Hakan Karabalcık

Konyaspor: Sehic, Skubic (Dk. 81 Barış Yardımcı), Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Amilton, Soner Dikmen (Dk. 81 Çekiçi), Hadziamhetovic, Rahmanovic (Dk. 66 Mpoku), Bytyqi (Dk. 66 Michalak), Ahmed Hassan (Dk. 81 Cikalleshi)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Spajic, Donk, Evren Eren Elmalı, Fall (Dk. 73 Mabil), Aabid (Dk. 46 Hajradinovic), Doğucan Haspolat, Eysseric (Dk. 73 Travnik), Mortadha (Dk. 89 Ahmet Engin), Umut Bozok

Goller: Dk. 7 Mortadha, Dk. 46 Hajradinovic, Dk. 57 Umut Bozok (penaltıdan), Dk. 90 Mabil (Kasımpaşa), Dk. 27 Amilton, Dk. 40 Rahmanovic, Dk. 51 Soner Dikmen, Dk. 90+10 Cikalleshi (penaltıdan) (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 37 Abdülkerim Bardakçı, Dk. 45 Osman Demir (Teknik sorumlu), Dk. 61 Sehic (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 65 Mortadha, Dk. 69 Fall, Dk. 78 Travnik, Dk. 87 Hadergjonaj, Dk. 89 Donk (Kasımpaşa)

YORUMLAR 60
  • mevlana 2 yıl önce Şikayet Et
    gecen hafta trabzona yenil ondan sonra zirve diye zirva la
    Cevapla
  • uzatmadan 2 yıl önce Şikayet Et
    90+42 ümit var!
    Cevapla
  • cenkss42 2 yıl önce Şikayet Et
    hakemler istanbul aşığı, koyunlarına girip yatacak hale gelmişler, taktir haklarını sevgililerinden yana kullandılar, Konya iyi oynamadı bugün ama karaktersizlerlede istanbul aşıklarıyla yola çıkılmıyor malesef, belliki konyayı yarıştan koparacaklar
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta Soner, 20. dakikada kırmızı kart görse, Konya tarihi fark yerdi. İlhan Palut kırmız kart görüyor, özür diler gibi tek maç ceza. Bu hafta penaltı tekrarından sonra Sehiç çıldırıyor, kart yok. bir metreden paralel serseri top ele çarpıyor, Konya lehine penaltı. Bir de utanmadan hakemleri eleştiryorlar.
    Cevapla
  • Konya 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet evet yıllarca öyle oldu zaten.Hep Konya kollandı de mi? Ne yapacağınızı şaşirdınız...Yazık çok yazık...Ayrıca geçen hafta Soner hareketi asla kesinlikle faul değil. Olmayan faul sonrası atışı engelledi diye sarı verdi hakem .Biraz objektif olun dürüst olun...Hakem o kararın altında ezildi zaten...Tekrar izle asla faul değil....Bu maçtaki penaltı dünyanın neresine gidersen git penaltı. Hangi takımlısın önce kendini gizleme sorun yok sınırlar içinde tüm takimlar kardesimiz korkma...
    Cevapla
  • Lider 2 yıl önce Şikayet Et
    Konya hakemlerle devam
    Cevapla
  • Birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi...Konyayla derdiniz ne anlamadık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle