Marius Sumudica ile yollar ayrıldı!

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Marius Sumudica ile yollar ayrıldı!
Marius Sumudica ile yollar ayrıldı!
GİRİŞ 07.02.2022 11:20 GÜNCELLEME 07.02.2022 23:33
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Ekim ayında Romanya’nın CFR Cluj takımından Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor’un başına gelen 50 yaşındaki Rumen teknik adam Marius Sumudica ile alınan kötü sonuçların ardından karşılıklı olarak sözleşmelerin feshedildiği açıklandı.

Sumudica yönetiminde 14 maça çıkan Yeni Malatyaspor, 2 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı. Sumudica yönetiminde 12 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor, ligde 16 puanla son sırada yer alarak küme düşme adaylarının başında yer aldı.

Sumudica, geçtiğimiz günlerde Antalya kampında yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor’a geldiği için pişmanlık duyduğunu dile getirmişti.

YORUMLAR 35
  • Gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Takım düşme potasında olduğu için okan buruk gibi teknikdirektörler gelmez ,yılmaz vuralı getirirler takım düşmüşken dahada düşer açilen takıma iyi bir teknikdirektör getirmeleri şart ,yabançı bir 10 numara,stoper lazım ,inşallah düşmez .
    Cevapla
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim maçta ölümüne oyna gerisi boş ver defolup gitsin
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu SON, başından BELLİYDİ.. KİM BU Adamın bu kadar güçlü pazarlayıcısı.. Doğrusu tebrik etmek lazım.
    Cevapla
  • Anadolunun gücü 2 yıl önce Şikayet Et
    malatyaya o adamdan birşey olmaz dedik ama malatya anlamadı ve düşme potasında kaldı yazık o romene birsürü para verdiler ve son hüsran o adam türkiyede takım çalıştıramaz cünkü çok pasif
    Cevapla
  • ali dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    keşke ülkeye girişine izin verilmese, daha öncede defalarca kovuldu ve her gidişinde ülkemiz ve futbolumuz adına affedilmeyecek şeyler söyledi ama ne yazık ki furboldan anlamayan yöneticiler her defasında bunu geri getirdi. bu son olur umarım kendi ülkesinde takım çalıştırsın tabi teknik direktör yerine koyan olursa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle