Rıdvan Dilmen'den TFF'ye olay sözler!

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da TFF hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den TFF'ye olay sözler!
Rıdvan Dilmen'den TFF'ye olay sözler!
GİRİŞ 15.01.2022 00:39 GÜNCELLEME 15.01.2022 00:39
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TFF'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. 

RIDVAN DİLMEN'İN AÇIKLAMALARI

"Ben neler gördüm. Bakın bizim görevimiz nedir? TFF'deki insanlara adil oyun için konuşuyoruz değil mi? Hepimiz insanız. Ancak hata yapmaya potansiyel insanlar TFF'de olmaması lazım. Şimdi düşünün. Ben TFF'deyim. Önemli yerlerdeyim. Herhangi bir siyasi parti liderine ağza alınmayacak küfürler eden insanları, kulübün amigoluğunu yapan insanların TFF'de ne işi var? Şu partiye oy atan ağır bilmem ne çocuğu diyen insanlar TFF'de bilgisi var. Ellerinde resmi belge var. 1 senedir niye göndermiyorsunuz? Böyle insanın adaletli olması mümkün mü? Ağza alınmayacak küfürler eden insanlar, hakaret eden insanlar. Böyle insanlar adalet dağıtamaz. Bir kulübün başkanına ana avrat küfür edenler. Siyaseten de ana avrat küfür ediyor. Şimdi söyledikten sonra yarın gönderecekler bak. Bırakın Türk futbolu temiz ve adil oynansın."

YORUMLAR 16
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Fenerbahçe şampiyonluğa oynasaydı TFF içindeki herkes çok cici olacaktı. Benim TFF' ye yönelik tek eleştirim. Hakemlere her hafta ayrı ayrı talimatlar vermesinler. Çünkü hakemlerin kafası karışıyor. Mesela atıyorum işte oyuncunun dirseği rakibin yüzüne geldiğini görünce sarı kart gösterin diye talimat veriyorlar. Verilen talimat sonucu 3 büyüklerden herhangi biri önümüzdeki haftaya puan kaybederse bu kez göstermeyin diye talimat veriyorlar. Böyle olunca da hakemlerimizin kafası karışıyor ve ister istemez hata yapıyorlar.
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Namusu olan hiç bir şeyi gizlemez futbolu bitirdiler neden var konuşmalarını yayınlamıyorlar bir alay kumarbaz iddia bahis oynayan kardan ne beklenir türübünler boş
    Cevapla
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz hala o bu şu öyle böyle görüyorsunuz? 2002 de ülke puanı kaçtı 2022 de ülke puanı kaç? Sorabilen varmı Erman Ahmet Ersin Ülke futbolunu yönlendiriyorlar.
    Cevapla
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    ersin kim
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan dilmen çok sinsi aklınca blöf yapıyor geçen sezonun ilk haftalarında da aynı şeyi yaptı 3 kişiye fetö iftirası attı sonra o kişilerin öyle olmdığı ortaya çıktı ve sonra kişiler rıdvan dilmen'e maddi ve manevi hakaret davası açtılar.
    Cevapla
  • pelin 2 yıl önce Şikayet Et
    baskın karadeniz lobisi. denge şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle