Ahmet Çalık'ın ailesi yasa boğuldu!

Konyaspor’da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Futbolcu Ahmet Çalık’ın cenazesi ailesi ve sevenlerinin gözyaşları ile otopsi yapılmak üzere hastaneden adli tıpa gönderildi.

Ahmet Çalık'ın ailesi yasa boğuldu!
Ahmet Çalık'ın ailesi yasa boğuldu!
GİRİŞ 11.01.2022 13:52 GÜNCELLEME 11.01.2022 15:57
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen futbolcu Ahmet Çalık (27), Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. 

Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana geldi. Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 
 

Ahmet Çalık'ın arabası bu hale geldi!Ahmet Çalık'ın arabası bu hale geldi!

Genç futbolcunun cenazesi, en yakın hastane olan Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi gönderilmişti. Çalık’ın ailesi, yakın arkadaşları ve sevenleri hastanede gözyaşına boğuldu. Çalık’ın cenazesi, Keçiören Adli Tıp Kurumu’na gönderilmek üzere cenaze arabasına koyulduğu sırada feryatlar yükseldi, ailesi ayakta durmakta zorlandı. Çalık’ın cenazesi adli tıpta yapılacak otopsinin ardından Elmadağ’a defnedilecek.

YORUMLAR 31
  • Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah. Rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sabırlar versin yakınlarına, Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Bayram GÜRBÜZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ellezîne İzâ Esâbethum Musîybetun, Gâlû İnna Lillah ve İnna İleyh-i Raciun. ALLAH (C.C) Rahmet Eylesin. Ruhu Şâd Mekânı Cennet Olsun. İnşALLAH. Ailesine Yakınlarına ve Sevenlerine Başsağlığı Dilerim. ALLAH Sabr-ı Cemil ve Ecr-i Cezil İhsan Eylesin.....Allah'ım rahmeti ile muamele etsin tahsilâtını affetsin mekanı cennet olsun yakınlarına başsağlığı diliyorum selam ve dua ile kalın kendinize iyi bakın Allah razı olsun geride kalanlarına Hayırlı ömürler diliyorum Selâm ve dua ile kalın kendinize iyi bakın Allah razı olsun
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, mevlam yakınlarına sabır versin. Çok efendi, dürüst futbolcuydu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle