İtalyan basınına göre Szalai liste başı!

Simon Kjaer’in sezonu kapatmasının ardından Milan, transferde önceliği stopere vermişti. İtalyan basını, Szalai’nin Milan için liste başı olduğunu yazdı.

İtalyan basınına göre Szalai liste başı!
İtalyan basınına göre Szalai liste başı!
GİRİŞ 08.01.2022 09:51 GÜNCELLEME 08.01.2022 23:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Simon Kjaer’in sezonu kapatmasının ardından Milan, transferde önceliği stopere vermişti.



Attila Szalai, Milan’ın radarında olsa da öncelik Sven Botman’daydı. Ancak Kırmızı- Siyahlılar, Lille ile yapılan pazarlıklarda anlaşma sağlayamadı.



Milan Yönetimi, yapılan 30 milyon Euro’luk son teklifin de geri çevrilmesi üzerine Hollandalı savunmacıdan vazgeçti. İtalyan basını, Szalai’nin yeniden Milan için ‘öncelikli hedefler’ arasına girdiğini yazdı.



Fenerbahçe 20 milyon Euro istiyor


Fenerbahçe Yönetimi’nin Macar stoperin bonservis bedelini 20 milyon Euro olarak belirlediği öne sürüldü. Kırmızı-Siyahlılar’ın ise Szalai transferini bu rakamın biraz daha altına bitirmeye çalışacağı kaydedildi.



Fenerbahçe’nin bir diğer stoperi Min-jae Kim de birçok Avrupa devinin takibi altında. Ancak Sarı-Lacivertliler’in, Güney Korali savunmacıyı bu transfer döneminde satmayı düşünmediği belirtildi.



Szalai’nin gönderilmesi halinde de yeni gelecek teknik adamla kadro üzerine yapılacak değerlendirmeler sonucu stoper alınıp alınmayacağına karar verilecek. (Fanatik)

YORUMLAR 2
  • kkkk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Muslim Brothers 2 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon euro ile szalai kalitesinde olmasada 2,3 futbolcu alınabilir. bulgar ligi, polonya ligi, romanya liginde nispeten uygun futbolcular var. yunan ligi çok uygun değil ama Yunan futbocular çok çalışkan oluyor ve çok başarılı oluyorlar.
    Cevapla