Karagümrük 3 maç sonra kazandı!

Süper Lig'in 13. hafta maçında Fatih Karagümrük deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ederek 3 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Karagümrük 3 maç sonra kazandı!
Karagümrük 3 maç sonra kazandı!
GİRİŞ 21.11.2021 15:32 GÜNCELLEME 21.11.2021 19:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Karşılaşmayı konuk ekip 3-1 kazandı.

Fatih Karagümrük maçın henüz 1. dakikasında Brecka'nın kendi kalesine attığı golle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. 20. dakikada Karamoh farkı ikiye çıkarırken 27. dakikada da Pesic penaltıdan attığı golle skoru 3-0'a getirdi.

Kasımpaşa mücadelenin 32. dakikasında Yusuf Erdoğan'ın attığı golle farkı ikiye indirmesine rağmen maçta başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Fatih Karagümrük'ün 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Fatih Karagümrük puanını 22'ye yükseltirken Kasımpaşa, 9 puanda kaldı.

Gelecek hafta Fatih Karagümrük evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olacak. 

YORUMLAR 1
  • Diagne alınmalı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşanın Diagneyi, feguliyi, aytaçı ve gelirse amerikalı sağ beki, neydi adı, alması lazım. O amerikalı sağ bek galatasarayın yabancı maçlarında süper oynadı, adam A kalite topçu. Adamlar süper ama fatih hoca kafayı takmış diagneye senelerdir, ısrarla oynatmıyor adamları. Diagne inanılmaz formda ve tam bir gol makinası. Bu sezon fatih hoca sadece beşiktaş maçında ilk 11 oynattığı için diagne bir türlü form tutamıyor. Kasımpaşada her maç ilk 11 oynuyordu, süperligi salladı. Şimdi çok daha iyi Diagne. 3 maç sonra Süperlig gol krallığına ortak olur. sezon sonunda da kral olur.
    Cevapla