Balotelli'den iddialı sözler: Kaybedersem maaşımı vereceğim!

Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Mario Balotelli, Süper Lig'de gol kralı olacağını ve tekrardan İtalya Milli Takımı'na gideceğini iddia etti.

Balotelli'den iddialı sözler: Kaybedersem maaşımı vereceğim!
Balotelli'den iddialı sözler: Kaybedersem maaşımı vereceğim!
GİRİŞ 22.10.2021 12:31 GÜNCELLEME 22.10.2021 12:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un dünya yıldızı Mario Balotelli'den iddialı açıklama geldi.

Balotelli, sezon sonunda Süper Lig'in gol kralı olacağını söyledi.

Balotelli iddiayı kaybederse maaşını verecek

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, "Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah takımımızda forma giyiyor. Balotelli de Enock Barwuah'ı 3 gün önce ziyarete geldi. Balotelli ile kardeşini ziyareti sırasında sohbet ettik. Kendisi çok içten ve samimi bir insan, asla anlatıldığı gibi değil. Mario Balotelli, "Enock Barwuah'ı oynatma. Çünkü kardeşimle iddiaya girdik. Benden daha fazla gol atarsa bir maaşımı ona vereceğim" diyerek espri yaptı.

Balotelli, Süper Lig'e de çok çabuk uyum sağladığını söyledi ve "Sezon sonunda Süper Lig'de gol kralı olacağım. Tekrardan İtalya Milli Takımı'na gideceğim." dedi.

36 maçta 14 gol attı

İtalya Milli Takımı'nda 36 maçta forma giyen ve 14 kez fileleri havalandıran 31 yaşındaki yıldız forvet, 7 Eylül 2018'de UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan Polonya maçında görev almıştı. 

Anastasios Bakasetas ile arasında 3 gol fark var

Yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, mavi-lacivertli takımda 9 maçta 4 gol, 2 asist yaptı ve 6 gole katkı sağladı.

Süper Lig'in şu andaki gol kralı Trabzonsporlu Bakasetas ile arasında 3 gol fark bulunan Balotelli'nin Adana Demirspor'la sözleşmesi Haziran 2024'de kadar devam ediyor. (Ajansspor) 

YORUMLAR 2
  • _(1453)_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadı zırto acılıyı fazla kaçırmışa benziyorsun.
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok y’a ne yedinlen sen biraz az at herkes inansin
    Cevapla