Tolgay Arslan geri dönüyor! Trabzonspor iddiası

İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen tecrübeli orta saha Tolgay Ali Arslan'ın Trabzonspor'a transfer olmak istediği belirtildi.

Tolgay Arslan geri dönüyor! Trabzonspor iddiası
Tolgay Arslan geri dönüyor! Trabzonspor iddiası
GİRİŞ 06.10.2021 22:14 GÜNCELLEME 06.10.2021 22:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları da giyen Tolgay Ali Arslan'ın Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi. 31 yaşındaki orta sahanın bu beklentisini menajerine de ilettiği İtalyan basını tarafından vurgulandı.

İtalyan ekibinde bir türlü istenilen seviyede forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcunun, Udinese'den ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncu öte yandan bir başka konuda da hayal kırıklığı yaşadı.Udinese ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tolgay Ali Arslan'ın sezon başındaki taleplerine rağmen yeni mukavele imzalanmadı. Tecrübeli orta saha bosman kuralları gereği Ocak ayında istediği takımla transfer görüşmesi yapabilecek

TRABZONSPOR'U İSTİYOR

Tutto Udinese'de yer alan habere göre; Tolgay Ali Arslan'ın transfer olmak istediği takım ise Süper Lig devlerinden Trabzonspor. Bordo-mavili takımda forma giymeye sıcak bakan tecrübeli oyuncunun menajerine bu yönde bilgi verdiği de haberde belirtildi.

ROTASYONDA KULLANILACAK

Abdullah Avcı yönetiminde iyi bir çıkışla başlayan Trabzonspor'un da bu transfer için takım içerisinde görüşmelere başladığı vurgulandı. Abdullah Avcı'nın transferin gerçekleşmesi halinde Tolgay Arslan'ı rotasyonda kullanacağı öğrenildi.

7 MAÇTA 1 ASİST

Tolgay Ali Arslan bu sezon Udinese formasıyla 7 resmi maçta süre aldı. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. 31 yaşındaki orta saha takım arkadaşlarına ise 1 asist yaptı.

EN FAZLA ŞANSI BEŞİKTAŞ'TA BULDU

Kariyeri boyunca Hamburg, Fenerbahçe, Aachen, Udinese ve Borussia Dortmund formaları giyen Tolgay Ali Arslan, en fazla şansı Beşiktaş'ta buldu. Tecrübeli orta saha 132 kez siyah-beyazlı takımla birlikte sahaya çıktı. 31 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 12 asist üretti. (Skorer)

YORUMLAR 11
  • Başkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Noldu isin hakkini vermeyene futbolcu demiyorlar dmi...
    Cevapla
  • Maçkalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadayken ilkönce Trabzon 'la anlaşmıştı ama satıp bjk ye gitmişti unutmadık önce bir özür dilesin
    Cevapla
  • Kaliteli Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalitesiz karakterlerle işi olmaz TS"un.
    Cevapla
  • Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Emin misin?
    Cevapla
  • Kuzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor un bu adama hiç ihtiyacı yok.
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    gelsin tabi orda nerden bulacak burdaki gibi dürümleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle