Başkan açıkladı: Galatasaray'la anlaştık!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın 21 yaşındaki kanat oyuncusu Yunus Akgün'ün kiralık transferi için Sarı Kırmızılı ekiple prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Başkan açıkladı: Galatasaray'la anlaştık!
Başkan açıkladı: Galatasaray'la anlaştık!
GİRİŞ 04.09.2021 10:51 GÜNCELLEME 04.09.2021 10:51

26 yıl sonra döndüğü Süper Lig 'e iddialı bir kadro ile başlayan Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon kiraladığı Yunus Akgün için Galatasaray 'la yeniden anlaşma sağladı. Transfer açıklamasını kişisel sosyal medya hesabından yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, iki kulüp arasında prensip anlaşması sağlandığını belirtti ve ''Galatasaray'dan Yunus Akgün'ü 1 yıllığına kiralamak için prensip anlaşmasına vardık. Yalnız resmiyet kazanmadan paylaşmıyoruz. Ancak maalesef bir yerlerden duyanlar paylaşıyor. Kısacası imzalamadan hiçbir transferi duyuramayız.'' ifadelerini kullandı.

Yunus Akgün, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da çıktığı 32 resmi maçta 7 gol, 3 asistle skora katkı sağladı.

32 resmi maçta 7 gol, 3 asist

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'la TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Mavi Lacivertli formayla çıktığı 32 resmi maçta 7 gol, 3 asistle skora katkı sağlamıştı.

21 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Transfer şov

Adana Demirspor daha önce Mario Balotelli, Younes Belhanda, Assamblonga, Svensson, David Akintola, Lucas Castro, Stambouli, Ferhat Kaplan, Metehan Mimaroğlu, Arijanet Muric, Birkir Bjarnason ve Matias Vargsas'ı kadrosuna kattı.