Junior Caiçara kadro dışı bırakıldı!

Başakşehir, Junior Caiçara'nın sosyal medya hesabı üzerinden takımın oyun sistemine ilişkin yaptığı eleştirel paylaşımı kulüp etik ve disiplin talimatını ihlal edici şeklinde değerlendirdi ve Caiçara süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Junior Caiçara kadro dışı bırakıldı!
Junior Caiçara kadro dışı bırakıldı!
GİRİŞ 30.08.2021 17:27 GÜNCELLEME 30.08.2021 19:47
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sezona 3'te 0 ile başlayan Başakşehir'de sağ bek Junior Caiçara'nın 1-0 kaybedilen Kayserispor maçı sonrası oyun sistemine ilişkin yaptığı açıklamalar, kulüp tarafından etik ve disiplin talimatını ihlal edici bulundu. Caiçara, paylaşımı sonrasında süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. 

Aykut Kocaman yönetiminde sezona 3'te 0 ile başlayan Başakşehir'in oynadığı futbolu eleştiren Brezilyalı sağ bek, "Bu başlangıcın hepimiz için zorlu olduğunu biliyorum ama yine de alışılan halimize döneceğimizden eminim. Bunun için her zaman olduğu gibi oyunumuzu oynamamız gerekiyor. Sadece savunmayı düşünerek oynamak değil... Savunma sistemi elbette önemli ve hepimiz bunun bilincindeyiz. Fakat Başakşehir geçmişte sadece savunmayı iyi yapmıyor aynı zamanda hücum da ediyordu. Çünkü bu bizim tarzımızdı ve bizi şampiyon yapan da buydu. Söylemlerimden rahatsız olanlar için üzgünüm ama şu anda benim düşüncem bu" ifadelerini kullandığı bir paylaşım gerçekleştirmişti. 

Paylaşım sonrasında Başakşehir ise, "Futbolcumuz Junior Caiçara, kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu kulüp etik ve disiplin talimatını ihlal edici paylaşımından dolayı para cezası almış ve süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur" ifadeleriyle kadro dışı kararını duyurdu. 

YORUMLAR 17
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman hayranları hala yok öyle yok böyle der ama sonuç değişmez çağın gerisinde kalmış futbol aklıyla eğer müdahale edilmezse büyük hoca Aykut kocaman basaksehiri ligden düşürür
    Cevapla
  • Hızıremmi 2 yıl önce Şikayet Et
    dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
    Cevapla
  • bırak bu işleri 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten suç şampiyon yapan okan hocayı gönderip aykut hocayı getiren de
    Cevapla
  • Görünen Köy 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Aykutun gidişinde Caicara nın da payı olacak gibi gözüküyor.
    Cevapla
  • Görünen Köy 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykutun suyu ısındı.Caicara doğru söylüyor.Aykutun bence 1 veya 2 maçı kaldı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle