'Git Türkiye’mizin aydınlık, başarılı yüzü ol'

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kaleci Doğan Alemdar'ın Rennes'e transferi sonrasında başarı dileklerinde bulunan bir açıklama yayınladı.

'Git Türkiye’mizin aydınlık, başarılı yüzü ol'
'Git Türkiye’mizin aydınlık, başarılı yüzü ol'
GİRİŞ 20.08.2021 09:15 GÜNCELLEME 20.08.2021 09:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal paylaşım sitesindeki hesabı üzerinden Rennes'e transfer olan Doğan Alemdar'a başarı dileklerini iletirken gençlere ve ailelerine de çağrıda bulundu.

"Gözyaşlarımı tutamadım"

Başkan Berna Gözbaşı açıklamasında; "Geçen yıl Aralık ayı ortalarında altyapımızdan yetişen Kayseri'nin öz evladı, kendi evladımdan ayrı tutmadığım Doğan Alemdar'ımız, kaleci Lung'un sakatlanması üzerine Kayserispor’umuzun kalesine geçmiş, Trabzonspor maçındaki büyük performansı ile âdeta kalesinde devleşmişti. O gün o kadar mutlu olmuştum ki mutluluğum zorlu maçtan çıkarılan puandan çok Doğan'ı Türk futboluna kazandırmak olmuştu. Önceki gün Doğanımızı Fransa'nın köklü kulüplerinden Rennes'e gönderirken bu kez gözyaşlarımı tutamadım. İnanın Süper Lig'de bir takımı yönetmek çok ama çok zor. Bir çok sıkıntı ile eş zamanlı boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. Sizi ayakta tutan sevinçler, takımınıza gönül verenlerin mutluluğunu görmek oluyor. Ama inanın bir o kadar da genç yeteneklerimizin elinden tutarak onları bir yere taşımak sizi mutlu ediyor, tüm yorgunluğunuzu unutturuyor" dedi.

"Git Türkiye’mizin aydınlık, başarılı yüzü ol"

Başkan Gözbaşı, açıklamasında, "Helal olsun Doğan, yolun açık olsun. Git Türkiye’mizin aydınlık, başarılı yüzü ol. Sen bunu yapacak güç ve karakterdesin. Kısa sürede gençlerimizi dev kulüplere uğurlamaya devam edeceğiz. Anneler babalar lütfen istikbal vaat eden çocuklarınızı Kayserispor’umuzun 50'ye yakın şehirde teşkilatlanan spor okullarına gönderin, bizlere emanet edin. Hem siz sevinin hem de bizleri sevindirin" ifadelerinde bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun . Ülkemizin gururu olursun inşallah.
    Cevapla
  • Ali Uzalp 2 yıl önce Şikayet Et
    Altay maçında Doğanımn oyunda olmasının 2 sakıncası vardı. Avrupaya transferi söz konusu olan kalecimizin riske edilip sakatlanması , sakatlanmamak için oyunu ürkek oynaması..Hocanın büyük hatasıydı.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah utandırmasın. İnşallah güzel bir geleceğin olur.
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    helal inşaallah basarılı olursun.Avrupada Türk milletini temsil edersin.
    Cevapla