TFF, orman projesini hayata geçirdi

TFF Yönetim Kurulu, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere, liglerde görülen her sarı kart için 1 adet, her kırmızı kart için de 5 adet fidan dikilmesine ilişkin TFF Ormanı Projesi çalışmalarının başlatılmasına karar verdi.

TFF, orman projesini hayata geçirdi
TFF, orman projesini hayata geçirdi
GİRİŞ 29.07.2021 19:40 GÜNCELLEME 29.07.2021 19:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere, liglerde görülen her sarı kart için 1 adet, her kırmızı kart için de 5 adet fidan dikilmesine ilişkin TFF Ormanı Projesi çalışmalarının başlatılmasına karar verdi.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin geleceğine nefes olması için zarar gören ormanlarımızı yeşertmeyi, tabiatı korumayı ve Türkiye'nin güzelliklerine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında fidan dikilecek alanlar, Tarım ve Orman Bakanlığı ile yapılacak görüşmelerden sonra belirlenecektir. TFF olarak son günlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlar sonucunda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz. Yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiriz. Söndürme çalışmalarına katılan görevli, personel ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunar, yangınların bir an önce söndürülmesini temenni ederiz."

YORUMLAR 7
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bu nasıl mantık. atılan gol için falan yapsaydınız bari. adamin ayağını kırıp kırmızı yiyince beş fidan mı dikilecek şimdi :)
    Cevapla
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne günlere kaldık Allah ım
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    hayatimda duyduğum en sacma ceza, kardeşim orman canimiz nefesimiz, bunu yetiştirme bir gorevdir serefdir, ceza olarak vermekse tam bir ahmakliktir.
    Cevapla
  • enişte 2 yıl önce Şikayet Et
    basiretsiz tff 1 fidan neyin nesi? sarıya 100 kımızıya 500 diyemedin milyon dolarlarla oynuyorsunuz
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma adam bilerek sarı görür o zaman
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman aman ne büyük katkı yaptınız ya milyon $ prim veriyorsunuz zor gelmedide 3-5 ağacın hesabını mı yapar oldunuz.Doğruya maliyetler ağır demi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle