Cevdet Akınal: "Erol Bulut'la anlaşacağız"

Gaziantep FK'da tek başına seçime girecek olan başkan adayı Cevdet Akınal, Erol Bulut'la görüştüklerini belirtti.

Cevdet Akınal: "Erol Bulut'la anlaşacağız"
Cevdet Akınal: "Erol Bulut'la anlaşacağız"
GİRİŞ 11.05.2021 18:37 GÜNCELLEME 11.05.2021 18:37

Gaziantep FK'da tek başına seçime girecek olan başkan adayı Cevdet Akınal, Erol Bulut'la görüştüklerini belirterek "Bulut ile bayramdan sonra tekrardan masaya oturacağız ve kısmetse anlaşacağız" dedi.

Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin aday olmayacağı kongrede Cevdet Akınal tek başına seçime girecek. Akınal, yönetim oluşturmak için çalışmalarına şimdiden başladı. Cevdet Akınal teknik direktörlük görevi için Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut ile görüştüklerini açıkladı.

Radyospor'a konuşan Cevdet Akınal, "Seçime tek aday olarak gireceğim. Yeni yönetimimizde genç isimler de olacak. Şu andaki yönetimde başkan yardımcısıydım. Gaziantep FK olarak birlik beraberlik içerisindeyiz. Amacımız ve hedefimiz takımımızı daha ileriye taşımak. Gaziantep FK olarak gelecek sezon kısa vadede hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanmak, ligi ilk 5'te bitirmek." dedi.

'Erol Bulut ile kısmetse anlaşacağız'

Teknik direktörlük görevi için Erol Bulut ile görüştüklerini söyleyen Akınal, "Erol Bulut ile görüştük. Erol Bulut ile bayramdan sonra tekrardan masaya oturacağız ve kısmetse anlaşacağız." ifadelerini kullandı.

"Muhammet için Başakşehir ile görüşmeler başladık"

Muhammet Demir'in bonservisini almak için Başakşehir ile görüşmelere başladıklarını ifade eden Cevdet Akınal, "Muhammet Demir'in Başakşehir'den bonservisini almak istiyoruz. Muhammet Demir ile dün de konuştum. Muhammet, 'Ben burayı seviyorum ve burada kalmak istiyorum' dedi. Muhammet Demir için Başakşehir ile görüşmelere başladık. Muhammet Demir'i inşallah A Milli Takıma göndeririz." diye konuştu.