Oyuna girmeyi reddeden Gomes'ten açıklama!

Erzurumsporlu Ricardo Gomes, Fenerbahçe maçında oyuna girmek istemediği ve kulübü FIFA'ya şikayet ettiği iddialarını yalanladı.

Oyuna girmeyi reddeden Gomes'ten açıklama!
Oyuna girmeyi reddeden Gomes'ten açıklama!
GİRİŞ 04.05.2021 18:17 GÜNCELLEME 04.05.2021 18:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 39. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşan Erzurumspor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Mücadelenin ikinci yarısında teknik direktör Yılmaz Vural, Ricardo Gomes'i oyuna sokmak istemiş ancak golcü futbolcu girmek istememişti. Maçın ardından sert açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural'a Gomes'ten yanıt geldi. İşte detaylar...

Kulübü FIFA'ya şikayet etmediğini ifade eden Gomes: "Dört aydır maaş almamama rağmen kulübü FIFA'ya şikayet etmedim" dedi.

"SENİ SEVİYORUM" DEDİ

"Maçın ikinci yarısında oyuna gireceğim bilgisi verildikten sonra oyuna girmek için hazırlıklara başladım. Sonra hoca geldi ve seni seviyorum gibi bir şeyler söyledi. Benim futbol oynamam için bana bunu söylemene gerek yok."

"DEĞİŞİKLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

"Her oyuncu gibi oynamak istiyordum ve sonra gelip akabinde değişiklik düşünmüyorum ihtiyaç yok dedi. Sonrasında ben de hazırlanmayı bıraktım. Oyuna girmek istemediğim yönünde yapılan açıklamanın gerçeği yansıtmadığını takım arkadaşlarım da biliyor"

YORUMLAR 10
  • Behcet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yılmaz hocaya değil Türk milletine saygısızlıktır. Gereği yapılsın babanızın çiftliğimi ulan burası.
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    yilmaz hocan senin olsun
    Cevapla
  • TÜRKO 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanırsın bana dünya yıldızı! Ulan takım küme düşüyor zaten. Ver en yüksekten para cezasını sonra Gönder gitsin ahlaksız adamı. Kim alır bu uyuz futbolcuyu
    Cevapla
  • Zafer AKKOL 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen, bu olay tatlılıkla kapatılsın ve futbolcu, Yılmaz HOCAMIZIN yanına getirilerek hocadan özür dileyip birbirlerine sarılmaları TEM’in edilsin. İki hafta önce bu kadroya bu kadar uygun futbol oynatan VURAL’ı şahsen çok alkışladım ve takdir ettim. Erzurumspor bu kondisyon ve VURAL’ın getirdiği takım ruhu ile küme düşmez. Kalan maçları kesin kazanır. Yeter ki bu olay tatlıya bağlansın. Haydi Yılmaz Hocam.
    Cevapla
  • Gokhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam olarak ne diyosun :)))) Kondisyon mondisyon , TEMin ne lan :)))))
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Efendiler Türk futbolunun geleceğini; bu milletin zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklı ve dahi fikri hür, vicdanı hür evlatları kurtaracaktır.
    Cevapla
  • Memet. 2 yıl önce Şikayet Et
    Zeki çelik llie oyuncusu
    Cevapla
  • Bozok 2 yıl önce Şikayet Et
    Evlatlarımızın alınteri ve hakkı ligimizi yabancı çöplüğüne çeviren milli sermayeyi yabancılara peşkeş çeken kulüpler federasyon ve buna sessiz kalan spor bakanlığı tarafından yenmektedir.
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdulkadir parmak aynisini yapmadi mi ?
    Cevapla
  • Ttttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan ualan söylüyor .Yılmaz Vurala kurban olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle