Mostafa Mohamed için Kasımpaşa itirafı!

Türkiye'de Başakşehir, Kasımpaşa ve son olarak Malatyaspor forması giyen Mısırlı sol bek Karim Hafez, vatandaşı ve yakın arkadaşı olan Mohamed Mostafa için bilinmeyenleri anlattı.

Mostafa Mohamed için Kasımpaşa itirafı!
Mostafa Mohamed için Kasımpaşa itirafı!
GİRİŞ 20.02.2021 13:59 GÜNCELLEME 20.02.2021 14:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eski kulübü Kasımpaşa'nın Mostafa Mohamed'i kendisine sordukları anlatan Karim Hafez, "Kasımpaşa forması giydiğim dönemde Serkan Reçber bana Mohamed'i sordu. Afrika Uluslar Gençlik Şampiyonası'ndan önceydi. Onun hakkında çok iyi bilgiler verdim. Çünkü o harika bir oyuncuydu. Turnuva biter bitmez Kasımpaşa kulübü Zamelak'a bir teklif yaptı. Ancak yapılan teklif çok düşük bulunmuştu ve transfer gerçekleşmemişti" dedi.

"Galatasaray'dan Avrupa'ya gidersin dedim"

Mohamed'in Galatasaray'dan teklif aldığında kendisini aradığını dile getiren Karim Hafez, "Ben kendisine Galatasaray'ın çok büyük kulüp olduğunu anlattım. Hatta Türkiye'nin en büyüğü olduğunu anlattım. Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli isimler oynadığını söyledim. Sneijder, Drogba gibi isimlerin Galatasaray'da oynadığını dile getirdim. Avrupa'ya gitmek istiyorsan doğru adrese geleceksin. Çok büyük taraftarı var. 'Galatasaray'dan Avrupa'ya gidersin' dedim" diye konuştu.

"Mostafa'nın gideceği yer büyük olasılıkla İngiltere olacaktır"

Mohamed Mostafa'nın Galatasaray'da ve Türkiye'de çok büyük iz bırakacağını anlatan Karim Hafez, "Belki iddialı olacak ama sezon sonu İngiltere liginde bir takıma gideceğini düşünüyorum. Salah da böyle gitmişti. Mostafa'nın gideceği yer büyük olasılıkla İngiltere olacaktır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 5
  • Yani 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalılar iki yıldır Gs den futbolcu almıyor ki.Maci izleyen scoutlar hakem olayını çözmüş olabilirler.
    Cevapla
  • Retro 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçen Ali babanın çiftligi olmuş el altından yabancı takımlara para verip kendi futbolcularını satıyor kara para aklamada 1 numarasınız..
    Cevapla
  • ali can 3 yıl önce Şikayet Et
    aferin iyi tespit dolu konuşuyorsun
    Cevapla
  • Adem karaboğa 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmakta üstüne adam tanımıyorum takımı nı izle yani aynaya bi bak
    Cevapla
  • burak van 3 yıl önce Şikayet Et
    he turkiyenin en büyüğü gs mis avrupada nerde geçen yıl elendi geldi şişirim el alemin adamını avrupa bunu görmüyordu degilmi geçen yıl trabzonun santraforu bizde gol kralı oldu şimdi avrupada yedek oturuyor buda bize yabancı kazığı kendi evlatlarımıza sahip çıkın
    Cevapla