Ömer Ali Şahiner imzayı attı!

Medipol Başakşehir, Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner'i kadrosuna kattığını açıkladı. Turuncu-lacivertli ekip, 29 yaşındaki kanat oyuncusuyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ömer Ali Şahiner imzayı attı!
Ömer Ali Şahiner imzayı attı!
GİRİŞ 26.01.2021 19:24 GÜNCELLEME 26.01.2021 19:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, İttifak Holding Konyaspor forması giyen Ömer Ali Şahiner'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Turuncu-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, kulüp üst yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt'ün de yer aldığı törende 29 yaşındaki futbolcu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, "Uzun yıllar Konyaspor'da oynayan ve kaptanlığını yapan Ömer Ali Şahiner'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 23
  • sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın futbolla ilişkisi kesilmeli kasap bir futbolcu gelir gelmez kupa maçında oynatın da bir futbolcu daha sakatlasın bu kasap ancak unutmasınki biriside bu kasabın ayaklarını eline verir.
    Cevapla
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ya nasıl helalleşeceksiniz Ömer Aliyle .Bir de faul yapsa hadi haklisiniz diyeceğiz.Bu nasıl bir yaygaradır ya yakısıyor mu Trabzona. Oradaki hareket direk topa hiç bir kasıt yok.Avrupadan futbol izleyin bakın buna asla faul çalmazlar.Top yön degistirmiş. Ama ne hikmetse iki haftadır çocuğa demediğinizi bırqkmadınız bir şey varmış gibi yaygara kopariyorsunuz.Abdülkerim sizin futbolcunuzsa bizim de milli futbolcumuz. Hiç kimse istemezdi böyle olsun...Kasap diyorsunuz nasıl helalleşeceksiniz...
    Cevapla
  • Anadolu kartalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömerali adamdır adam kasitli bir hareket yok siz önce geçmişteki konya maçlarına bakarsaniz kasitli olarak traorenin ayagini kıran jan duricaya bisey demediniz üstelik adamın futbol hayatı bitti Allah hiç bir kuluna sakatlık vermesin hele hele ekmegini futboldan kazanan bu insanlara acil sifalar diliyoruz konyaspor olarak herzaman Mevlana nin hoşgörüsüyle hareket ettik objektif olun 3 buyukler gibi ağlamayın
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar acaba cengiz sağolsun yine değil mi
    Cevapla
  • Alanyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir mikser Konyaspor kurtuldu işler daha iyi olur
    Cevapla
  • MUSTAFA 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz büyük kaptan basarilar
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı olacak inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle