Danny Drinkwater Süper Lig'de!

Kasımpaşa, İngiliz orta saha oyuncusu Danny Drinkwater'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Drinkwater, sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek.

Danny Drinkwater Süper Lig'de!
Danny Drinkwater Süper Lig'de!
GİRİŞ 07.01.2021 14:10 GÜNCELLEME 07.01.2021 14:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan flaş bir transfer hamlesi geldi. İstanbul ekibi, İngiliz orta saha oyuncusu Danny Drinkwater'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Drinkwater, sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek. Tecrübeli orta saha son olarak Chelsea'ye transfer olmuş ancak bir türlü istediği forma şansını ve istikrarı yakalayamadı. Drinkwater'ın ismi sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılıyordu. 

 

 

Maliyeti sadece 280 bin euro

Sürpriz bir transferi bitiren Kasımpaşa, Chelsea'ye 200 bin euro kiralama ücreti ödeyecek. Yıldız futbolcunun maaşının büyük bir kısmı İngiliz ekibi tarafından karşılaşacak. İstanbul ekibinin kasasından sadece 80 bin Euro çıkacak.

 

 

İlk kez İngiltere dışında

Tecrübeli futbolcu futbola Manchester United altyapısında başladı ve sırasıyla Huddersfield, Cardiff, Watford, Barnsley, Leicester City, Burnley, Aston Villa ve Chelsea formaları giydi. Drinkwater bu transferle ilk kez İngiltere dışında bir takımda forma giymiş olacak.

YORUMLAR 7
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın soy adı "içme suyu" .:D::D:D:D:D:
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    haber ve resim uyumu :)
    Cevapla
  • Gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    iyiki adamın ismi drinwater heryerde elinde suyla fotosu.
    Cevapla
  • Cebrail 3 yıl önce Şikayet Et
    Vayyy be helal olsun valla. Yaw bizim salaklar 10 tane yabancı alır sene sonu 9unu yollar isde alcasen böyle alacen arkedes
    Cevapla
  • Mevlüt 3 yıl önce Şikayet Et
    Foto ile soyadı uyumlu olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle