Galatasaray evinde 1 puana razı oldu!

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray evinde 1 puana razı oldu!
Galatasaray evinde 1 puana razı oldu!
GİRİŞ 02.01.2021 21:00 GÜNCELLEME 02.01.2021 23:04
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Antalyaspor Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabaka 0-0 berabere sona erdi.

 

 

İlk yarıda Galatasaray topa daha çok sahip olan taraf olsa da gol pozisyonuna girmekte zorlandı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Galatasaray'da Emre Kılınç 51. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

 

 

Galatasaray bu sonuçla puanını 30'a, Antalyaspor ise 18'e çıkardı.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Konyaspor'la karşılaşacak. Antalyaspor ise aynı haftada Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

 

Galatasaray: 0 - Fraport TAV Antalyaspor: 0

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç

Galatasaray: Okan Kocuk, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Donk, Belhanda, Ömer Bayram (Dk. 46 Falcao (Dk. 77 Sekidika)), Emre Kılınç, Arda Turan (Dk. 87 Kerem Aktürkoğlu), Oğulcan Çağlayan

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı (Dk. 85 Ersan Adem Gülüm), Naldo, Kudriashov, Nuri Şahin (Dk. 70 Doğukan Sinik), Hakan Özmert (Dk. 90+4 Eren Albayrak), Fredy, Gökdeniz Bayrakdar, Amilton, Orgill (Dk. 90+3 Podolski)

Kırmızı kart: Dk. 51 Emre Kılınç (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 55 Marcao, Dk. 81 Arda Turan (Galatasaray), Dk. 69 Fredy, 80 Hakan Özmert, Dk. 90+1 Ersan Adem Gülüm, Dk. 90+5 Gökdeniz Bayrakdar (Fraport TAV Antalyaspor)

YORUMLAR 105
  • Burhanettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gsli futbolcular sahada istediklerini yapıyorlar hakeme kafa atıyorlar kasti tekme atıyorlar kimse ses çıkartamıyor futbolu istedikleri gibi yönetiyor gs ondan sonrada sağa sola çatıyorlar yok kara gece diye ne dünkü kapkara geceydi hakemin soyadı gibi
    Cevapla
  • Deli 3 yıl önce Şikayet Et
    GS taraftarı ne yapmaya çalışıyor?Şimdi de Bakestas transferi.Emre Akbaba ve Falcao olayından ders almamışlar.Birakin kim alırsa alsın.
    Cevapla
  • vtd 3 yıl önce Şikayet Et
    geçen hafta yenince FT tribünden maçı daha iyi okuyor diyenler Şimdi de cıkmış FT mi var var diyor. :)) Bu nasıl bir kafa arkadaş nasıl bir tapınış nasıl bir algı yenince imparator öteki türlü olunca adam yok cezalı :))))
    Cevapla
  • Takacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Internet olmasaydı ne olurdu?Olur böyle hatalar.TS,BJK veya Fb hakem yüzünden yenilseydi büyük takımsan hakemi de yenecektin.Hakem kararlarıyla TS,BJK,FB şampiyonluk yarısından koptuktan sonra torpilsiz takıma hakem hataları da yapilacak.Bak herkese hata yapiliyor.
    Cevapla
  • Tarafsız 3 yıl önce Şikayet Et
    3 Temmuz tuzak dedik kimse anlamadi.3 Temmuzda FB,BJK ve TS diskalifiye edildi.Olayın sebep ve sonuçlarına bakın.Sadece bir takımın kazançlı çıkması tesadüf mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle