Ismail Aissati, Denizlispor'dan ayrıldı

Denizlispor'un en önemli isimlerinden biri olan Ismail Aissati, alacaklarını tahsil edemediği için kulübü FIFA'ya şikayet etmişti. 32 yaşındaki futbolcu, Ege ekibi ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti ve takımdan ayrıldı.

Ismail Aissati, Denizlispor'dan ayrıldı
Ismail Aissati, Denizlispor'dan ayrıldı
GİRİŞ 30.12.2020 19:07 GÜNCELLEME 30.12.2020 19:07

Denizlispor’un TFF 1. Lig'i şampiyon tamamlayıp Süper Lig’e yükselişinde önemli pay sahibi olan ve devamında gösterdiği performansla göz dolduran Faslı futbolcu Ismail Aissati, Ege ekibi ile yollarını ayırdı. Yeşil-Siyahlılar'da takımın önemli isimlerinden biri olan İsmail Aissati, alacaklarını tahsil edemediği için kulübü FIFA'ya şikayet etmişti. 32 yaşındaki futbolcu, Denizlispor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti ve bonservisini eline aldı.

Adana Demirspor peşinde

Ocak 2018'de Denizlispor'a transfer olan Aissati, çıktığı 93 maçta 3 gol, 18 asistlik performans sergiledi. Sezon başı ismi eski kulübü Twente ile anılan Aissati'nin kariyerine Türkiye'de devam etmesi bekleniyor. TFF 1. Lig'in en güçlü şampiyonluk adaylarından olan Adana Demirspor'un Aissati ile anlaşmak üzere olduğu gelen haberler arasında.