Fenerbahçe zirveye ortak oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor 'u 2-0 mağlup etti ve zirveyle puanını eşitledi.

Fenerbahçe zirveye ortak oldu
Fenerbahçe zirveye ortak oldu
GİRİŞ 06.12.2020 20:58 GÜNCELLEME 06.12.2020 21:15
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Denizlispor'la Fenerbahçe Denizli Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı sarı-lacivertli ekip, 2-0 kazandı.

İlk yarıya hücumda baskılı başlayan Fenerbahçe, 9. dakikada Cisse'nin golüyle öne geçti: 0-1. Sarı-lacivertli ekip, Gökhan Gönül'ün 41. dakikada kaydettiği gole farkı 2'ye çıkardı: 0-2. Fenerbahçe, ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.


İkinci yarıda penaltıya sebebiyet veren Serdar Aziz, 54. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı. Denizlispor'da Murawski'nin 55. dakikada kullandığı penaltıda kaleci Altay gole izin vermedi. Maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 23'e çıkardı ve bir maç eksiği olan lider Alanyaspor'la puanını eşitledi. Denizlispor ise 6 puanda kaldı.

Fenerbahçe gelecek hafta Yeni Malatayspor'u konuk edecek. Denizlispor ise Kasımpaşa'ya konuk olacak.

MAÇ TABLOSU

 

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Çimen

Yukatel Denizlispor: Pantilimon, Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz (Dk. 46 Subotic), Mustafa Yumlu, Bergdich, Sacko (Dk. 87 Recep Niyaz), Murawski (Dk. 78 Varela), Bakalorz (Dk. 46 Mesanovic), Sagal, Aissati, Rodallega (Dk. 90+1 Fabiano)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Tisserand, Caner Erkin, Pelkas (Dk. 58 Sadık Çiftpınar), Sosa (Dk. 82 Tolga Ciğerci), Ozan Tufan, Ferdi Kadıoğlu (Dk. 82 Valencia), Mert Hakan Yandaş, Cisse (Dk. 75 Thiam)

Goller: Dk. 9 Cisse, Dk. 40 Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 54 Serdar Aziz (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 22 Bergdich, Dk. 32 Bakalorz, Dk. 86 Rodallega (Yukatel Denizlispor), Dk. 55 Ozan Tufan, Dk. 86 Caner Erkin (Fenerbahçe)

 

YORUMLAR 103
  • eko54 3 yıl önce Şikayet Et
    ali palabiyik degilmiydi Besiktas Fenev maclarinda Besiktasi dograyan... hayirdir fenevlilerin ali palabiyik düsmanligini anlamis degilim.. bosuna demiyoruz.. fenevv aglamaaa
    Cevapla
  • ATİLLA 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz gidin önce kendi kapınızın önündeki çöpü temizleyin 15 sene sonra yendiniz diye size söz hakkı doğmuyor FENERBAHÇE hakkında
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Dedi beŞİKEtaş lı.
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçin bunları kendimizi kandırmayalım kendi ligimiz de hangi takım fark etmez her sene şampiyon olsa neye yarar avrupada hiçbir iddiamız yok televizyonda saatlerce yorum yapıyorlar hepsi boş biraz dışarıya bir bakalım bizde futbol sıfır
    Cevapla
  • Buğra 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler de bayağı ilginç insanlar.Sizi sütü satılacak olarak görüyorlar.Sirtinizdan zengin oluyorlar.Izlemeyin üye olmayın bak neler oluyor?
    Cevapla
  • Murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsportsun verdiği görüntüler incelenmeli.Neden bazı görüntülerin tamamı verilmiyor?Beinsportsa kümelenmiş lobici bir tayfa var mı?
    Cevapla
  • Ortega 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsports iptal edilen penaltı öncesi Denizlisporlu Mustafa Yumlu topu elle alıyor.Bu el pozisyonu neden göstermedin.Fenerle neden uğraşıyorsun beinsports.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle