Konyaspor, Oğuz Kağan ve Erten Ersu'yu açıkladı!

Konyaspor, Oğuz Kağan Güçtekin ve Erten Ersu'yu kadrosuna kattı.

Konyaspor, Oğuz Kağan ve Erten Ersu'yu açıkladı!
Konyaspor, Oğuz Kağan ve Erten Ersu'yu açıkladı!
GİRİŞ 22.09.2020 18:55 GÜNCELLEME 22.09.2020 18:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Fenerbahçe'den ayrılan orta saha oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin ve Erten Ersu'yu kadrosuna kattı.

Yeşil - beyazlı takım, iki oyuncunun da bedelsiz olarak transfer edildiğini ve Oğuz Kağan'la 1, Erten Ersu'yla 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bedelsiz olarak kadromuza dahil edilen oyuncularımız Oğuz Kağan Güçtekin bir yıllık sözleşme imzalarken, kaleci Erten Ersu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı."

YORUMLAR 8
  • Md1983 3 yıl önce Şikayet Et
    Oğuz Kağan kiralık gitmiş
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. 35'lik oyuncuları al, 20 yaşındaki pırıl pırıl, gelecek vaadeden, daha 18 yaşındayken city takımının 5 milyon euro bonservisle almak istediği Oğuz Kağan gibi birini de bedelsiz gönder. Müthiş bir yönetim başarısı! Ömer Faruk zaten gidiyor. Emre gençlere sahip çıkar diye düşünüyordum ama yanılmışım. Geleceğini düşünen hiçbir genç fenere gelmeyi düşünmez umarım.
    Cevapla
  • Yağız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetim beş para etmez takımda 4-5 tane kaleci var, sırf İsmail Kartal istedi diye 3. kaleci bile olamayacak adamı transfer ediyorlar, madem teknik direktörün istediği oyuncuyu alacaktınız Bülent Korkmaz ın istediği adamı niye almadınız, siz bu kafayla olmazsınız
    Cevapla
  • Selçuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor alanyadan ayrilan Papis Cisse ile neden anlaşmaz.. ülkeyi bilen hazır golcü.. takım bal yapmayan arı gibi kale önüne kadar gayet güzel geliyor koşuyor pres yapıyor,kaleci, defans ve orta saha iyi ama netice alacak golü atacak iyi bir golcü eksikliği var .. golü atamadıktan sonra istediğin kadar iyi oyna, ne puan ne gol ne para hepsi fisss
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Sisse bjk nin teklifini reddetti bir yıllık diye. Konya bu adama 1milyon euro paralar veremez
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Forvetten golcuden başkası yalan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle