Sivasspor'dan Galatasaray maçına rekor prim

Sivasspor'un büyük takımlarla oynadığı maçlarda iki katı prim veren ve galibiyeti 30 bin TL ile ödüllendiren yönetim, Galatasaray maçına farklı tarife verecek.

Sivasspor'dan Galatasaray maçına rekor prim
Sivasspor'dan Galatasaray maçına rekor prim
GİRİŞ 07.03.2020 11:51 GÜNCELLEME 07.03.2020 11:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sivasspor'un büyük takımlarla oynadığı maçlarda iki katı prim veren ve galibiyeti 30 bin TL ile ödüllendiren yönetim, Galatasaray maçına farklı tarife uygulayacak.

Takımın kazanması halinde şampiyonluk yolunda ciddi hava yakalayacağını göz önünde bulunduran Başkan Mecnun Otyakmaz ve kurmayları, rekor prim belirledi.

50'ŞER BİN TL ÖDÜL VAR

Yiğidolar, Galatasaray karşısında galip gelirse, futbolculara adam başı 50'şer bin TL dağıtılacak.

VALİ MORAL VERDİ

Sivas Valisi Salih Ayhan, Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Sivasspor antrenmanına gelerek takıma moral verdi.
Futbolculara baklava ikram eden Ayhan, Galatasaray maçında seyirci rekoru kırılacağını söyledi.

Stadyumun bayraklarla donatılacağını da aktaran Vali Ayhan, "Yer gök kırmızı-beyaz olacak. Şehir inanıyor, son 2 maçta çok büyük güven ve moral verdiniz." dedi.

Sivasspor'un Galatasaray maçını kazanması halinde şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını ifade eden Ayhan, "12 yıldır Sivas'ta görev yapıyorum ve benim için en heyecanlı maçlardan biri. İzlemeye bile cesaretim yok. Takımın morali, motivasyonu, dirayeti, gücü, şehrin inanmışlığı bizi çok daha diri tutuyor." diye konuştu.

Futbolculara inandığını ve güvendiğini dile getiren Vali Ayhan, "Sivasspor'un başarısı için bütün şehir, bütün yöneticiler olarak yanınızdayız. Sizlerin başarısı şehirde olağanüstü heyecan uyandırıyor. Olağanüstü bir mutluluk oluyor. Sivas'ın ülke gündemine taşınmasında çok büyük katkınız var. Biz inandık, o sene bu sene diyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 11
  • K.S. 4 yıl önce Şikayet Et
    konyadan sivas spora başarılar şampiyon rıza hacanın takımı olacak inşaallah
    Cevapla
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas Kayseri Kasımpaşa Başakşehir Ankaragücü Antalya Bunlar Banko Galatasaray'ın takımları yetmezmiş gibi bir de Gençlerbirliği'nin Başına 1 Galatasaray eski adamı geçmiş adamlar Ligi domine ediyor hakem hatalarından önce takım ilişkileri araştırılmalı 2 sıfırdan ikinci yarıda 4 2 ye dönen onlarca maç forvetlerin yanında yürüyen defanslar Galatasaray ikinci yarıdan bu yana iyi oynuyor Ama ligde bir tat yok daha doğrusu mücadele yok
    Cevapla
  • Harbi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas ve Antalya nin başındakiler Beşiktaşlı idersine çalışmamışsın kardeş
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    12 senedir napıyorsun sen orada sn ayhan. Memur bile 2 yılda birr tayin olurken. Hayırdır?
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler müdahale etmezde, eşit şartlarda oyun oynanırsa Sivas kazanır.
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalbimiz seninle sivas
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    kalbimiz seninle denizli yillar once sampiyonluktan ettigin gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle