"F.Bahçe beraberliğine üzülmek, iyi bir şey"

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"F.Bahçe beraberliğine üzülmek, iyi bir şey"
"F.Bahçe beraberliğine üzülmek, iyi bir şey"
GİRİŞ 29.02.2020 23:02 GÜNCELLEME 29.02.2020 23:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İdlib'de şehit olan Mehmetçiklerimiz için mesaj yollayan başkan, "Konuşulması gereken, verdiğimiz şehitler. Vatanımız önemli, vatanımız olmasa, bu maçlar olmaz. Taraftarlarımız da bunu en güzel şekilde gösterdi. Maçın gelirlerini de şehit ailelerine bağışlayacağımızı söylemiştik, öyle olacak." dedi.

Fenerbahçe'ye karşı verdikleri mücadelenin önemli olduğunu belirten Öztürk, "Fenerbahçe'yi yenmeyi son dakikada kaçırıyorsunuz, bu aslında üzücü. Biz takım olarak buraya geldiysek, Fenerbahçe ile berabere kaldığımıza üzülüyorsak da, bu güzel bir şey. Dakikalara bakmadım ama oynanmaması lazımdı. Hakem tam gol sonunda da maçı bitirdi, ben kartlara daha çok kızdım maç sonundaki. Orada son dakika üzülmesi var, ona göre davranılması lazım." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb 1 - 3 Gs tabelayı hatırla. Gs antalya yı yenmesi normal . Kalite farkı tartışılmaz.
    Cevapla
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda nadir görülen dengeli bir konuşma yapmış başkan. Hakem resmen etki altında, verdiği sarı kartlar utanç verici. Sırf rakip Fener ve arkada diye rezil kararlar aldı. Yazıklar olsun resmen Antalyanin hakkı yendi.
    Cevapla
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Galatasaray'a karşı da futbol oynasanız kesin yenilgiyi zaten kabullenmiş şekilde çıkıyorsunuz Sivas Başakşehir Kayseri Kasımpaşa Antalya Ankaragücü banko
    Cevapla