Galatasaray maçı öncesi Stancu depremi!

Galatasaray ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, idmanda sakatlanan Bogdan Stancu’nun en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Galatasaray maçı öncesi Stancu depremi!
Galatasaray maçı öncesi Stancu depremi!
GİRİŞ 29.02.2020 16:08 GÜNCELLEME 29.02.2020 16:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 24. haftada Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Gençlerbirliği'nde Bogdan Stancu şoku yaşandı. Rumen oyuncu sarı kırmızılılara karşı oynayamayacak ve 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

 

 

Resmi siteden yapılan açıklamada; "Perşembe günü yapılan antrenmanda sağ dizine aldığı darbe sonrası dün sponsor hastanemiz Ankara Acıbadem Hastanesinde MR'ı çekilen Bogdan Stancu'nun sağ diz iç yan bağında ikinci dereceden yırtık, arka çapraz bağında yırtık ve kemik iliği ödemi tespit edilmiştir. İleri incelemeler ve konsültasyonlara göre futbolcumuzun sahalara dönüş süresinin en az 6 hafta olması beklenmektedir" ifadelerine yer verildi.

Stancu, ilk yarının son haftasında cezalı, ikinci devrenin de ilk 4 haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyememesine rağmen bu sezon şu ana kadar fileleri 12 kez havalandırmıştı.

 

 

Kırmızı siyahlılarda Floyd Ayite, Erdem Özgenç, Sefa Yılmaz ve Arda Kızıldağ'ın yanı sıra Pierre-Yves Polomat da sakatlığı nedeniyle Galatasaray'a karşı görev yapamayacak.

YORUMLAR 5
  • ÇSK #bambam 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol cahilleri yada algı operasyonu başlamış, GS nin ve Fatih hocanın eli olsa niye 6 hafta sahadan uzak kalsın, hem Stancu kim ki?
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    f.terim yaptırmıştır. her gs maçında adam gibi oynayan biri.
    Cevapla
  • .misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ağla ağla tamam mı
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi unutmadık maçlardan önce şikesahanin verdiği primleri...
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyunlar oynanmaya başladı.
    Cevapla