Otyakmaz: Mert Hakan ve Emre'yi vermeyeceğiz

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Mert Hakan ve Emre Kılınç bizimle birlikte. Vermeyeceğiz onları. İkinci yarı takviyelerle daha iyi olacağız" dedi.

Otyakmaz: Mert Hakan ve Emre'yi vermeyeceğiz
Otyakmaz: Mert Hakan ve Emre'yi vermeyeceğiz
GİRİŞ 29.12.2019 16:13 GÜNCELLEME 29.12.2019 22:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Göztepe'yi 1-0 yendikleri karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sivasspor'un 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarının ilk yarısını 37 puanla lider tamamladığını anımsatan Otyakmaz, "Şimdi yine tarih tekerrür etti. Şimdi daha tecrübeliyiz, bundan sonra da takımımıza yapacağımız katkılarla ikinci yarıya hazır hale geleceğiz" dedi. 

Zor bir karşılaşma olduğunu belirten Otyakmaz, "Göztepe teknik direktör değişikliğinden sonra taş gibi bir takım olmuş. Gerçekten bizi çok zorladılar, çok kapattılar. Ama ikinci yarı bir iki pozisyonda bulduk. Aroune Kone'nin de girmesiyle güzel bir asistle kilidi açmış olduk. Maçı da korumasını bildik. Bize de lazım olan 3 puandı, onu da kazanmış olduk. Başta teknik direktörümüz olmak üzere bütün oyuncularımızı kutluyoruz. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Tribünler biraz daha dolu olabilirdi ama yine burada bir eleştirim var. Gol olana kadar coşku yoktu, gol olduktan sonra coşku oldu. İnşallah bu kültüre de alışacağız. Takımımızı ateşleyecek taraftarımız da olacak. Tabi bir kısmı bunu yapıyor ama diğer kısmın da yavaş yavaş alışacağını ümit ediyoruz. İnşallah ikinci yarı da böyle güzel gideriz. İç sahanın da açık ara lideri olduk. Bu sene deplasmanlarda da biraz fark yaratıyoruz. İkinci yarı da yapacağımız takviyelerle daha güçlü bir takım olup, yine aynı şekilde puanı tekerrür edebilirsek, bakalım o da nasip. Transfer yapacaklarımız şu anda belli değil. Hocamızla İstanbul'daki ofisimde bir görüşme yapacağız. Bakalım ihtiyaca göre transferler yapacağız. Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç sorusuna daha önce defalarca cevap verdim. Onlar bizle, vermeyeceğiz onları" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 13
  • keşmekeş 4 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonu görüşürüz mecnun beg...
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam bizde gelecek sezon Galatasaray da inş diyoruz
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu takımları Sivas’a şampiyonluğu açmalı ve diğer takımlarda şampıyon olsun
    Cevapla
  • Kirsehirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka? Sivas sampiyon olunca seneye diger takimlarda ne gibi degisiklik olacakta sampiyon olacak? Bursa oldu ondan sonra ne degisti???
    Cevapla
  • Forza 4 yıl önce Şikayet Et
    Vakti zamani gelince sen de pasa pasa verirsin Ahmet Agaoglunun Yusuf yaziciyi verdigi gibi.
    Cevapla
  • Aykû 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadroları bu ligde şampiyonluk için yeterli ama olaki şampiyonlar ligine katılırlarsa işleri çok zor. Akıllıca transferler yapmaları gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle