Yayıncı kuruluştan olay penaltı raporu!

Yayıncı kuruluştaki beIN Manşet programı, 'Süper Lig Penaltı Raporu' yayınladı. Rapora göre geçerli sayılan 47 penaltının 31'inde ihlal var.

Yayıncı kuruluştan olay penaltı raporu!
Yayıncı kuruluştan olay penaltı raporu!
GİRİŞ 02.12.2019 20:25 GÜNCELLEME 02.12.2019 20:25
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports, beIN Manşet programında 'Penaltı Raporu' yayınladı.

Rapora göre; Süper Lig'de 47 + 2 penaltı kullanıldı. '+2' ibaresi, tekrarlanan penaltılar için belirtildi. Buna göre geçerli sayılan 47 penaltının 31'inde futbolcular 'Ceza sahası ihlali' gerçekleştirdi. 31 penaltının 20'sinde kaleciler de ihlalde bulundu.

47 penaltının sadece 16'sı nizami bir şekilde atıldı. Kurallara göre tekrarlanması gereken penaltı adeti 31 iken sadece 2 tanesi tekrarlandı.

"F.BAHÇE GOL ATMASAYDI, TEKRARLANMAYACAKTI"

beIN Manşet yorumcusu Mehmet Demirkol, konuyla ilgili yorumunda, "Süper Lig'de 47+2 penaltı kullanılmış. Tekrarlanması gereken 31 penaltı var. Sadece 2 penaltı tekrarlanmış. İddiam şu; Fenerbahçe golü atmasaydı, bu penaltı da tekrarlanmayacaktı." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 25
  • Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligde şampiyonları hakemler,hakemleri de birileri belirliyor.geçen yıl dönen dolaplar ortada.Bu nedenle Avrupa'da rezil oluyoruz.Fenere yapılan haksızlıkları yayıncı kuruluş ispat etmiş.Kimse kayrılmasın.Adaletli bir yönetim olsun.
    Cevapla
  • Kırağı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yayıncı kuruluşu tebrik ediyorum. Net olarak Fenebahçe üzerine oyunu görmüştür. Bu istatistiklerle Fenerbahçe'ye haksızlık edildiği aşikardır. Vicdan sahipleri bu duruma sessiz kalmamalıdır. Bu haksızlıklar bugün Fenerbahçe2ye yarın GS, BJK veya TS ye yapılmayacağı anlamına gelmemelidir. O nedenle tüm insanlar taraflı tarafsız herkes vicdanları yaralayacak sözler etmemeli eğriye eğri doğruya doğru demelidir.
    Cevapla
  • h.d. 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi de hakem kuralı doğru uygulamış. yanlış yapanlar üzerinden mi konuşmak lazım..göztepe maçında hakem sonuna kadar haklı
    Cevapla
  • Lider 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurallar Fenerbahçe'ye işliyor ne hikmetse Fenerbahçe üzerine oyunlar oynanıyor yazık.
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurallar fenerbahçe için yazılmıştır, GS ister tokat atar, ister yumruk kimse karışamaz,
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    ağlamayın be dediğin gibi olsa gs bu puanda olmaz. tarafsız değerlendirin bi kerede. olay şu hakemlerimiz iyi değil
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede en fazla magdur olan takim Fenerbahce. 2011 yilinda itibaren sadece magdur olmuyor, alcakca saldiriya magruz kaliyor hem Kulüb hem taraftarlar. Düsünsenise, Takim Otobüsüne ates ediliyor failler hala bulunamadi. Söyleyecek söz bulamiyorum bu adaletsizlige
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle