F.Bahçe ve G.Saray transferde karşı karşıya!

Galatasaray ve Fenerbahçe, Gençlerbirliği forması giyen 21 yaşındaki orta saha Berat Ayberk Özdemir için transfer yarışına girdi.

F.Bahçe ve G.Saray transferde karşı karşıya!
F.Bahçe ve G.Saray transferde karşı karşıya!
GİRİŞ 30.10.2019 11:21 GÜNCELLEME 30.10.2019 11:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu sezona istediği başlangıcı yapamayan ve 9 haftada altığı 1 galibiyetle sadece 6 puan toplayabilen Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Berat Ayberk Özdemir yeteneğiyle büyük kulüplerin dikkatini çekti. Orta sahada görev yapan 21 yaşındaki genç futbolcunun Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın radarında olduğu, Avrupa'dan da birçok kulübün takibinde olduğu öğrenildi.

 

 

Gençlerbirliği altyapısına 8 yaşında dahil olan ve bütün kategorilerde görev yaptıktan sonra A takıma yükselen Berat, geçen sezon TFF 1. Lig'de gösterdiği performansla, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e dönmesinde başrolü oynayanlardan biri olmuştu. Genç futbolcunun Southampton başta olmak üzere İngiltere, İtalya ve Almanya'dan da ekiplerin de radarına girdiği belirtildi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE TEKLİFE HAZIRLANIYOR

 

 

Berat'ı hem genç milli takımlarda hem de Gençlerbirliği'nde uzun süredir takip eden Fenerbahçe ile Galatasaray'ın gözlemcilerinin raporlarının olumlu olduğu ve kısa süre içerisinde resmi teklif için Gençlerbirliği'nin kapısının çalmaya hazırlandıkları öğrenildi. (Habertürk)

YORUMLAR 6
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    yeter istemiyoruz ozanlar, m topuzlar paylaşılamayan fb kazık yediği 2 sınıf topculardan bıktım. gs bu oyuncuyu almaz alt yapısında kralı vardır burda fb yemliyolar
    Cevapla
  • meftih haser 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin altyapısını Barcelona altyapısı gibi görmeyin Sadece Ozan Kabak yetişti diye havalanmayın
    Cevapla
  • fatih ç. 4 yıl önce Şikayet Et
    gs boşa yatırım yapmayın nasıl olsa oynatmıycaksınız
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İlerde oynatmayacaklari futbolcu için kapışmak tutarlı davranış
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'da ne işi var yerli futbolcu oynatıyorlar mı sanki. En son Taylan Antalyalı'yı transfer ettiler o da kayıplarda.
    Cevapla
  • mehmet fatih han 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibisin serkan Bu konuda çok haklısın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle