Kasımpaşa Diagne için istediği rakamı açıkladı!

Süper Lig'de fırtına gibi esen Kasımpaşa'nın golcüsü Mbaye Diagne'nin peşinde başta Galatasaray olmak üzere pek çok takım bulunuyor. İstanbul ekibiyle yeni sözleşme imzalayan Diagne'nin bonservis bedeli belli oldu. Kasımpaşa gol makinesi için 10 milyon euro istiyor.

Kasımpaşa Diagne için istediği rakamı açıkladı!
Kasımpaşa Diagne için istediği rakamı açıkladı!
GİRİŞ 24.11.2018 11:36 GÜNCELLEME 24.11.2018 11:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de çıktığı 12 maçta rakip fileleri 12 kez sarsmayı başaran, Messi, Cristiano Ronaldo ve Luis Suarez gibi süperstarları geride bırakarak Avrupa’nın zirvesine yerleşen Kasımpaşalı Mbaye Diagne için her geçen gün yeni bir transfer iddiası ortaya çıkıyor.

Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton’un peşinde olduğu, Galatasaray’ın da istediği Senegalli yıldızın fiyatı belli oldu. Kasımpaşa Yönetimi, sözleşmesini yeni uzattığı 27 yaşındaki yıldızın bonservis bedelini 10 milyon Euro yani 60 milyon TL belirledi.

Bedelsiz gelmişti

Senegalli forvet, geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Teda’dan bedelsiz olarak transfer edilmişti. Geçen sezon 17 maçta 12 gol atan Diagne, bu yıl da 12 haftada karşılaşma başına 1 gol ortalaması tutturdu. Avrupa’nın 5 büyük liginin en skorer futbolcusu olan yıldız ismin yıllık ücreti ise 1 milyon Euro.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 9
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir besiktasli olarak tebrik ediyorum kasimpasayi. Besiktasa galatasaraya fenere ders veriyorlar ucuza nasil futbolcu alinip pahaliya nasil satilir diye. Helal olsun. Bu is bir golcuyle bitmez buna ilaveten oyun sistemi olmali teknik direktorun ve yonetiminde ucuza transferlere destek vermesi lazim. Gunumuzunyaslanmis teknik dirdktoerinin egitimleri uzun yillar once yapilmis hatta miyadi dolmustur artik her yil 3 gun guncellestirme egitimi taktikleri almali teknik direktorler.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Hemen göz dikiyorlar..Küçük takım yoktur. Büyük düşünemeyen takım vardır.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki avrupa kupalarinda atti 12 golu yada ingiltere almanya italya liginde atti 10 milyon euroymus
    Cevapla
  • başka bir vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    alma kardeşim zorlamı verdiler adamı sana. daha fazla para verilip alınan adamlar kaç gol atmış bak bakalım bi ? alınan yabancı forvetlerden daha çok gol atmışsa ben olsam daha fazlasını isterdim. ne kadar ekmek o kadar köfte.
    Cevapla
  • İyi 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi topçu
    Cevapla
  • SITKI 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle o para etmez .medya şişiriyo kakalıyacak yer arıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle