Beşiktaş ile F.Bahçe 4 günde 2 kez karşılaşacak!

20 Şubat Salı günü Bayern Münih maçıyla başlayacak olan zorlu periyotta siyah-beyazlılar, F.Bahçe ile 4 gün içinde biri lig biri kupa 2 kez kapışacak.

Beşiktaş ile F.Bahçe 4 günde 2 kez karşılaşacak!
Beşiktaş ile F.Bahçe 4 günde 2 kez karşılaşacak!
GİRİŞ 09.02.2018 11:31 GÜNCELLEME 09.02.2018 11:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ı zorlu bir periyot beklerken, siyah-beyazlılar 4 gün içerisinde ezeli rakibi F.Bahçe ile iki derbi maçına çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında oynadığı maçların ardından Süper Lig'deki karşılaşmalarda zorluk çeken Kara Kartal'ı, Şubat-Mart dönemi çok zorlu bir fikstür bekliyor. Zorlu dönem 20 Şubat salı günü deplasmandaki B. Münih maçı ile başlıyor. 5 gün sonra F.Bahçe ile lig maçına çıkacak olan siyah-beyazlılar, 4 gün sonra da ezeli rakibiyle bu kez Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek. 5 gün sonra Trabzonspor derbisine çıkacak olan Beşiktaş, 11 Mart'ta G.Birliği'ni ağırladıktan 3 gün sonra da Bayern Münih'le rövanş maçına çıkacak. Kara Kartal, bu maçtan sadece 4 gün sonra da Başakşehir'e konuk olacak.

YORUMLAR 9
  • AHMET ÜZEN 6 yıl önce Şikayet Et
    11 mart daki gençler maçı cuma olur problem kalkar sıkıntı yok
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Derbi maçlardan zevk almaya bakın , bırakın boş yorumları
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Kumpas gunlerinde FENER Perşembe Rusyada maç oynayıp ,Cumartesi Trabzona gönderildi. O zaman Beşiktas da diğer kulüpler gibi tıs tıs tı.. ( Sivas Başkanı hariç ) Arada 5 gün var buna itiraz edene gülerler..
    Cevapla
  • asi 6 yıl önce Şikayet Et
    hey yavrum fiksture bak sen... devam kartalimmm devammmmm
    Cevapla
  • FUAT 6 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon bu fikstürü düzelmeli nedenmi? Avrupada TÜRKİYE yi başarıyla temsil eden tek kulüp Bayern gibi dünya devi bir takımı elerse TÜRKİYE için çok büyük bir başarı ve Türk futbolu için çok büyük bir başarı olcaktır. Türkiye kupası maçlarını ertelemeli sonuçta beşiktaşın başarısı Türkiyenin başarısı.
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürü Arkana bakma Anca gidersin
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Burak sende bi bak o Beşiktaşın eski başkanı varken Beşiktaş kaç defa şampiyon olmuş? Gs ve Fb kaç derfa olmuşlar?
    Cevapla
  • Burak 6 yıl önce Şikayet Et
    Federasyonun neredeyse tamamı Beşiktaş'lı ama yine de mağdur edebiyatı yapıyorsun. Bu federasyonun başında Beşiktaşın eski başkan yok mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle