İstifalar sonrası Kulüpler Birliği'nden flaş karar

Kulüpler Birliği Vakfı, 11 Ağustos Perşembe saat 11.00'de olağanüstü toplanacak.

İstifalar sonrası Kulüpler Birliği'nden flaş karar
İstifalar sonrası Kulüpler Birliği'nden flaş karar
GİRİŞ 01.08.2016 13:23 GÜNCELLEME 01.08.2016 14:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), yönetim kurulu hariç tüm kurullarının istifa etmesinin ardından flaş bir karar da Kulüpler Birliği Vakfı'ndan geldi.

Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin üye olduğu Kulüpler Birliği, 11 Ağustos Perşembe günü İstanbul'daki merkezinde olağanüstü toplantı yapacak.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın başkanlık yapacağı toplantıda, FETÖ terör örgütünce gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin futbola etkileri konuşulacak ve bundan sonrası için yol haritası çizilecek.

YORUMLAR 3
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    bütün kulüplerin başkanları orada. aziz hariç. kendisini bu 17 kulübün üstünde görüyor ve göstermeye çalışıyor. bu birlik üyesi kulüplerin kendini bir şey zanneden yöneticileri de gayet memnun poz veriyorlar. bu ukalayı ve kulübünü ihraç etmeleri gerekir bence. sırf kulüpleri ve birliği aşağıladığı için. UYAN GS BAŞKANI BUNU İLK YAPMASI GEREKEN SENSİN ÇÜNKÜ BU MEMLEKETİN TEK BÜYÜK KULÜBÜNÜN BAŞKANI SENSİN. SENİ KAALE ALMAYANI CEZALANDIRMALISIN.
    Cevapla
  • taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    evet ilk yapması gereken gs .daha öncede olmayan olaylar için gambazcılık yapanlar sizlerdiniz.Aziz yıldırım sizin olduğunuz yere niye gelsin.sizinle görüşmek istediğinde çağırır siz gidersiniz.işinize geliyosa
    Cevapla
  • CAN TÜRKİYEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya şunu anlayamadım daha bu Fatih Terim hangi tarafta...
    Cevapla