Trabzon'da G.Saray'a ağır sözler!

Atatürk Alanı'nda toplanan bir grup bordo-mavili taraftar, ellerindeki kırmızı kartlarla Uzun Sokak'ta yürüyüş yaptı.

GİRİŞ 22.02.2016 14:59 GÜNCELLEME 22.02.2016 21:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'da taraftarların karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine yönelik tepkisi sürüyor.

Bir grup bordo-mavili taraftar, yağmura rağmen öğle saatlerinde Atatürk Alanı'nda toplanarak, dünkü maçta 4 bordo-mavili oyuncunun kırmızı kart görmesini protesto etti.

Ellerindeki kırmızı kartları gösteren taraftarlar, Deniz Ateş Bitnel, Futbol Federasyonu ve Galatasaray'da forma giyen eski oyuncuları Umut Bulut ile Selçuk İnan'a sloganlarla tepki gösterdi. Taraftarlar, Salih Dursun'a da hakem Bitnel'e yönelik gösterdiği kırmızı kart nedeniyle destek verdi.

Ellerindeki meşaleler ve kartlarla Uzun Sokak'ta bir süre yürüyen taraftarlar, daha sonra olaysız dağıldı.

YORUMLAR 18
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Son yıllarda Türk futbolunu katleden iki unsur var. 1. Futbol Federasyonu ve alt kademeleri 2. Trabzonspor Federasyon yönetimiyle yaptıklarıyla ve yapamadıklarıyla Türk futbolunun Tarihinde en kötü yıllarını geçiriyor. Trabzonspor ise Fenerbahçe ile girdikleri şampiyonluk oyunlarında kazanamadıkları kupanın şampiyonluğun peşine düşüp futbol oynamak futbol konuşmak ve futbol anlatmak yerine UEFA ya Türkiye yi şikayet eden bir yüz karası performansla son yıllara damgasını vuruyor.. Federasyonda Alt kademe dediklerimin en başında MHK geliyor.
    Cevapla
  • xyz 8 yıl önce Şikayet Et
    Haberin başlığına bakarsak bu tepkinizin geçmişte ve özellikle de şike sürecinde FB'ye karşı ortaya koyulmasını beklerdim.Eski başkanın yanında yer almadınız.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Umut selcuk bunlarin sucu ne. Adam gibi destekleyin paralarini verin bir futbolcu gidermi ordan. Tabi birde ts gs farki da var. Ladami mercedesmi. Bu arada bir iki yildiz cikartinda alalim biz de iyi gitmiyoruz bu sene
    Cevapla
  • hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    eski dostlar
    Cevapla
  • makinist 8 yıl önce Şikayet Et
    memleket ne halde siz ne haldesiniz ayipya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle