Canlı yayında Demirören-Çakar gerginliği Video

Dün akşam yayınlanan ve Mehmet Topuz transferinin konuşulduğu Telegol programına Ahmet Çakar - Yıldırım Demirören gerginliği damgasını vurdu.

GİRİŞ 08.06.2009 15:30 GÜNCELLEME 08.06.2009 15:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İşte programa telefonla katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar arasında yaşanan gerginlik:     

Demirören: Çakar gibi kişiler sayesinde Türk futbolu değer kaybediyor. 

Çakar: Doğru doğru... Ben de haftaya PAF oyuncusuyla çıkarım sahaya.        

Demirören: Yok sen ufak Ahmet Çakar'la çık... Terbiyesizce konuşma benimle... Beşiktaş Kulübü Başkanı'yla konuşuyorsun...

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 16
  • ZEYNEL MANOP 14 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK YÖNETİCİLER. işte farkımız ve ezikliğimiz. canlı yayında
    Cevapla
  • Adnan SANDIKÇI 14 yıl önce Şikayet Et
    ne başkanı. yazık yazıkki ne yazık bir başkanın canlı yayında söylediği söze bakarmısınız ALLAH aşkına ya arkadaşlar bu DEMİRÖREN den olsa olsa ancak cay ocağı işletmecisi olur başkada bir şey demiyorum ne diyim yani o kadarlık adam
    Cevapla
  • mesut kaya 14 yıl önce Şikayet Et
    adnan beye.... adnan bey sanırım siz kişilik ve saygınlığı klüp başkanının maç kazanıp kaybetmesi ile ölçüyorsunuz? yazdıklarınızı heralde çok duygusal olduğunuz bir zamanda dile getirmişiniz..
    Cevapla
  • adnan kaplan 14 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi anladım da birşeyi anlamadım.. Saygınlığı olmayan çoğu kez sarhoş dolaşan bir insan olduğu için mi beşiktaş başkanlığı ile saygınlık kazanmaya çalışıyor yoksa saygınlığı varda beşiktaşmı onunla değer kazanmış. Yani türkiyeyi dünyaya rezil etmiş bir takımın başkanına kimse bir söz söyleyemezmi. o zaman bekleyelim grup maçlarından sonra başkan gelsin bize saygınlıktan bahsetsin. bende sarhoşda olsa elini öpeceğim. tabi gruptan çıkma şansı olursa.
    Cevapla
  • mesut kaya 14 yıl önce Şikayet Et
    çakarım. ahmet çakar yine yapmış yapacağını. herkes haddini bilmeli arkadaş. sen kiminle ne konuştuğunun farkında olmazsan işte böyle programda canlı yayında ağzının payını verirler. fenerliler bikini giydirmedi diyemi acaba bu cesareti buluyor kendinde anlamıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle