Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrıldı mı?

Wanda Nara ile Mauro Icardi ayrıldı mı sorusu gündeme geldi. Wanda Nara'nın Icardi'yi Instagram'dan takipten çıkması bu soruyu alevlendirdi. Bugün ise Wanda Nara'dan ayrılık açıklaması geldi.

Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrıldı mı?
Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrıldı mı?
GİRİŞ 10.07.2024 09:21 GÜNCELLEME 10.07.2024 09:22

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız santraforu Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında gelişme yaşandı. Hatta Wanda Nara'nın Icardi'ye boşanma davası açtığı söyleniyor. Peki, Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrıldı mı?

WANDA NARA VE MAURO ICARDİ AYRILDI MI?

Ciudad Magazin'in aktardığı bilgiler doğrultusunda, Wanda Nara, Icardi'ye boşanma davası açtı. Arjantin basınına açıklamalarda bulunan Laura Ubfal, Wanda'nın bu kararı uzun süredir düşündüğünü belirterek, "Wanda Nara'nın Avukatı Ana Rosenfeld, 'Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini' söyledi." dedi.

WANDA NARA MAURO ICARDI'Yİ INSTAGRAM'DAN TAKİPTEN ÇIKTI

Arjantinli güzel model Wanda Nara eşi Mauro Icardi'yi dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram'dan takipten çıktı. Galatasaray'ın yıldız golcüsü Icardi ise Nara'yı hala takip ediyor.

WANDA NARA KİMDİR?

Wanda Nara, 1986 yılında Arjantin'de doğdu. Arjantinli aktris, model, şovmen ve ayrıca futolb menajeridir. 2008 yılında Maxi Lopez ile nikah masasına oturan Nara, 2013 yılında Lopez2in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştı. Günümüzde ise Icardi ile evli olan ve yakın bir zamanda korumasıyla yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmiş olsada Nara, sert bir şekilde bu iddiaları yalanladı.

WANDA NARA'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Wanda Nara, Icardi'den ayrıldığını şu cümleler ile açıkladı, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı." dedi.

 
 
İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.