Avusturya maçını bildi! Chat GPT'den Türkiye-Hollanda maçına dikkat çeken skor tahmini

Türkiye-Avusturya maçını millilerimizin kazanacağını bilen Chat GPT'ye şimdi de çeyrek finaldeki maçın sonucu soruldu. Yapay zeka, Hollanda maçının heyecan verici olacağını ve Türkiye'nin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanabileceğini söyledi.

GİRİŞ 03.07.2024 13:19 GÜNCELLEME 03.07.2024 13:19
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

   HABER7

A Milli Takımımız Euro 2024 son 16 maçında dün Avusturya ile karşılaştı. Zorlu geçen 90 dakikanın sonucunda millilerimiz Merih Demiral'ın attığı 2 golle çeyrek finale yükseldi. Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi Hollanda olurken, Avusturya maçını Türkiye'nin kazanacağını bilen Chat GPT'nin Hollanda maçı için tahmini merak konusu oldu.

HEYECAN VERİCİ MAÇ OLACAK

Haber7, 6 Temmuz cumartesi günü oynanacak çeyrek final maçı öncesi yapay zekaya Türkiye-Hollanda maçı ile ilgili tahminlerini sordu. Çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşmanın heyecan verici olacağını söyleyen Chat GPT, Hollanda güçlü bir takım olduğunu ve maçın sonucunu tahmin etmenin zor olduğunu söyledi. Türk milli takımının da son dönemde gösterdiği performansla dikkat çektiğini belirten yapay zeka uygulaması "Maçın nasıl sonuçlanacağını belirleyecek birçok faktör var: takımların form durumu, oyuncuların performansı ve taktiksel yaklaşımlar. Ancak her durumda, Türkiye milli takımına başarılar diliyorum. Umuyorum ki iyi bir mücadele izleriz" cevabını verdi.

SKOR TAHMİNİ; TÜRKİYE:2 HOLLANDA:1

Avusturya maçında Türkiye'nin galip geleceğini tahmin eden yapay zeka "Maçla ilgili bir skor tahmininde bulunur musun?" sorusuna ise "Türkiye milli takımının performansına dayanarak ve Hollanda'nın güçlü kadrosunu göz önünde bulundurarak bir tahminde bulunayım" diyerek maçın 2-1 Türkiye lehine sonuçlanabileceğini söyledi. 

AVUSTURYA MAÇI TAHMİNİ

Chat GPT 4 bir sosyal medya fenomeninin "Salı günü oynanacak olan Türkiye-Avusturya maçı hakkında kısa bir analiz yapıp bana en olası 2 skoru vermeni istiyorum" sözlerine şu şekilde cevap vermişti;

Bence Türkiye-Avusturya maçı Türkiye'nin şimdiye kadar oynadığı en çekişmeli maç olacak. Avusturya, disiplinli ve fiziksel olarak güçlü bir takım. Türkiye hücum gücüyle fark yaratabilir ama savunmayı biraz daha güçlendirmezse zorlanabilir. 

Yapay zeka uygulaması Avusturya maçının 2-2 berabere bitebileceğini ancak şansın biraz Türkiye'nin yanında olması durumunda Türkiye'nin 3-2 galip gelebileceğini belirtmişti.

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 65
  • Ts li 15 saat önce Şikayet Et
    Skıntılı bir maç disiplinli ve dikkatlı oynarlarsa maç kopmazsa mücadele olursa anca
    Cevapla
  • Gerçek Bu 1 gün önce Şikayet Et
    İspanya Almanya maçını ispanya alır . Portekiz fransa maçını fransa alır . İngiltere isviçre maçını ingiltere alır . Hollanda türkiye maçını hollanda alır .
    Cevapla
  • Gara Mehmet 5 saat önce Şikayet Et
    İspanya Almanya maçı ortada , Portekiz Fransa maçını Portekiz alır, İngiltere İsviçre maçını İsviçre alır, Hollanda Türkiye maçını Türkiye alır..İspanya Almanya maçını alan takım kupayı alır.
    Cevapla
  • Mehmet 1 gün önce Şikayet Et
    2-2 diye biliyorum..
    Cevapla
  • Esat Aksoy 1 gün önce Şikayet Et
    Hollanda ve Türkiye arasında oynanacak maçın sonucunu tahmin etmek zordur çünkü birçok faktör etkili olabilir. Takımların form durumu, sakatlıklar, hava koşulları ve maçın oynanacağı yer gibi unsurlar sonucu etkileyebilir. Geçmiş performanslarına, kadro yapılarına ve son maç sonuçlarına göre bir tahminde bulunulabilir, ancak kesin bir sonuç öngörmek mümkün değildir. Maçın sonucu sahada b
    Cevapla
  • Hoca 1 gün önce Şikayet Et
    Unutmayın merihe açılan sorusturma bile maçın kaderini degistirmek için.. Ama bilmiyorlar ki Türk'ün damarına basarsan asla pes etmez.. sahada 9 kişi kalsak bile ölümüne oynar bizim cocuklar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle