Son 3 maçı bilmişti! Chat GPT'den Türkiye-Avusturya maçına dikkat çeken skor tahmini

Yapay zeka uygulaması Chat GPT, yarın oynanacak Türkiye-Avusturya maçına ilişkin skor tahmininde bulundu. 90 dakikanın 2-2 berabere bitebileceğini belirten Chat GPT, Türkiye'nin şanslı olması durumunda maçı 3-2 kazanabileceğini söyledi.

GİRİŞ 01.07.2024 12:46 GÜNCELLEME 01.07.2024 13:30
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

   HABER7

A Milli Takım'ın Euro 2024 grubundan 6 puanla Portekiz'in ardından ikinci çıkmasıyla birlikte son 16 turunda rakibimiz Avusturya oldu. Yarın oynanacak maç öncesi heyecan doruktayken yapay zeka uygulaması Chat GPT'nin maç skoru tahmini gündem oldu.

"TÜRKİYE'NİN ŞİMDİYE KADARKİ EN ÇEKİŞMELİ MAÇI OLACAK"

Avusturya maçı öncesi bir sosyal medya fenomeni son dönemde her şeyin cevabının sorulduğu yapay zeka uygulaması Chat GPT'ye Türkiye-Avusturya maçını sordu. Önceki 3 maçın sonuçlarını doğru tahmin eden yapay zeka uygulaması salı günü oynanacak maçın Türkiye'nin şimdiye kadar oynadığı en zorlu maç olacağını söyledi.

Chat GPT 4 sosyal medya fenomeninin "Salı günü oynanacak olan Türkiye-Avusturya maçı hakkında kısa bir analiz yapıp bana en olası 2 skoru vermeni istiyorum" sözlerine şu şekilde cevap verdi;

Bence Türkiye-Avustuya maçı Türkiye'nin şimdiye kadar oynadığı en çekişmeli maç olacak. Avusturya, disiplinli ve fiziksel olarak güçlü bir takım. Türkiye hücum gücüyle fark yaratabilir ama savunmayı biraz daha güçlendirmezse zorlanabilir. 

SKOR TAHMİNİ

Maç analizinde Türkiye'nin Avusturya karşısında zorlanabileceğini söyleyen Chat GPT, skor tahmininde ise dikkat çeken ifadeler kullandı. Yapay zeka uygulaması maçın 2-2 berabere bitebileceğini ancak şansın biraz Türkiye'nin yanında olması durumunda Türkiye'nin 3-2 galip gelebileceğini söyledi. 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 128
  • Metin 3 saat önce Şikayet Et
    aslında doğru bilmiş, mertin son dakikada kurtarışı biraz mucize. onuda tahmin edemezdi :)
    Cevapla
  • Bir türk 12 saat önce Şikayet Et
    2-1 kazandık
    Cevapla
  • Mert 74 13 saat önce Şikayet Et
    Bence ilk yarı 1-0 Türkiye kazanır..ikinci yarı sonucu için maçın devamını izlemem lazım
    Cevapla
  • TOROSKAPLANI01 17 saat önce Şikayet Et
    Avusturya milli takımı ile bütün maçlarımız oldukça zorlu geçmiştir iyi bir eşleşme oldu kaliteli bir karşılaşma olacağı düşüncesindeyim.Milli takımımızdan etkili futbol bekliyorum rakip kademe hattını dağıtabilecek futbolcularımızında formda oluşu gayet güzel olumlu.Duran toplar tehlikeler yaratabilir bu maçta biraz dikkat gerekiyor.Milli takımımıza başarılar diliyorum kazanacağız.
    Cevapla
  • Ugr 18 saat önce Şikayet Et
    Umarım gerçekler bu akşam suratımıza tokat gibi vurulmaZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle