Dudak uçuklatan borç iflas getirdi! G.Saray ve Beşiktaş detayı

Bir dönem Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Beşiktaş’a da sponsor olan GKN kargoya mahkeme, 563 milyon lirayı bulan borcu nedeniyle iflas kararı verdi.

Dudak uçuklatan borç iflas getirdi! G.Saray ve Beşiktaş detayı
Dudak uçuklatan borç iflas getirdi! G.Saray ve Beşiktaş detayı
GİRİŞ 07.05.2024 14:34 GÜNCELLEME 07.05.2024 14:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir dönem Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinden Galatasaray ve Beşiktaş'a sponsor olan GKN Kargo resmen iflas etti.

Ocak ayında konkordato talebinde bulunan şirket, sıkıntılı süreci atlatmak için süre istemişti. Ancak şirketin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulacağına ikna olmayan mahkeme, iflas kararı verdi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ GİBİ KULÜPLERİN DE ALACAĞI VAR

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre
 iflas kararı verilen GKN Kargo'nun 563 milyon lira borcu olduğu ortaya çıktı. Borcun 50 milyon liraya yakın bölümü ise aralarında Galatasaray, Beşiktaş, Gaziantepspor ve Şanlıurfaspor'un da bulunduğu kulüplerin alacaklarından oluşuyor.

Şirketin kayıtlı 2 araç dışında hiçbir varlığı olmadığı aktarılsa da şirketin sahibi Gökhan Akyürek’in konkordato başvurusundan 2 hafta kadar önce özel jetle seyahat ettiği bilgisi dava dosyasına girmişti.

Akyürek’i, özel jetle Şanlıurfa’dan İstanbul’a taşıyan Vatanjet Havacılık A.Ş. 29 bin liralık alacağını tahsil edemediğini mahkemeye bildirdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • elestiri 1 hafta önce Şikayet Et
    hahahah helal olsun adama :)
    Cevapla
  • nitekim 1 hafta önce Şikayet Et
    bu nasıl bir saçmalıktır ya
    Cevapla