Bakan Bak'tan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak'tan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı
Bakan Bak'tan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı
GİRİŞ 17.04.2024 22:07 GÜNCELLEME 17.04.2024 22:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mersin Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off finali 3. maçında Çukurova Basketbol Kulübü Mersin'i mağlup ederek 2023 - 2024 sezonu şampiyonu olan Fenerbahçe Alagöz Holding’i kutluyorum. Euroleague şampiyonluğunun ardından Süper Lig’de de mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli ekibe gelecek sezon için başarılar diliyor, Çukurova Basketbol Kulübü Mersin'i de final serisindeki mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.”

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Cano 1 hafta önce Şikayet Et
    AK PARTI Secimde Cok Belediye Kaybetdi Fenerbahceye Hep oparasyon cekersiniz Secimde de kaybedersiniz yanlisdan DÖNÜN ERKENDEN
    Cevapla
  • İbrahim 1 hafta önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
  • karabahtim 1 hafta önce Şikayet Et
    Spora niye politika kariştiriyorsunki? Yav ne alakasi var? Bir Galatasarayli olarak FB'yi tebrik ediyorum. Ve başarilarinin devamini dilemiyorum doğal olarak, çünkü ben bir Galatasarayliyim.
    Cevapla
  • Kemal 1 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçe kadın basketbol takımını tebrik ederim
    Cevapla