Bakan Bak, Türkiye Birinciliği finalini izledi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Okul Sporları Gençler Basketbol Türkiye Birinciliği erkekler final maçını takip etti.

Bakan Bak, Türkiye Birinciliği finalini izledi
Bakan Bak, Türkiye Birinciliği finalini izledi
GİRİŞ 15.03.2024 13:01 GÜNCELLEME 15.03.2024 13:11

Bakan Bak, Başakşehir Spor Kompleksi'nde Çiğli Bilim Doğa ile Esenkent Okyanus arasında oynanan final karşılaşmasının hava atışını yaptı.

Beraberindekilerle birlikte karşılaşmanın tamamını izleyen Bakan Bak, daha sonra müsabakayı 84-76 kazanan Çiğli Bilim Doğa'nın kupasını verdi.

Karşılaşma öncesinde salonda kısa bir konuşma yapan Bak, "Finale hoş geldiniz. Biz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak özellikle basketbola çok büyük önem veriyoruz. Bu finallerin yapılması bizi çok mutlu ediyor. İki takıma da başarılar diliyorum. Kazananı tebrik edeceğiz, kaybedeni alkışlayacağız. Spor dostluk, barış, kardeşliktir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.