Bakan Osman Aşkın Bak, Avrupa şampiyonu milli tekvandocuları kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Romanya'da düzenlenen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda toplam 12 madalya kazanan ve genel klasmanda şampiyon olan milli sporcuları tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, Avrupa şampiyonu milli tekvandocuları kutladı
Bakan Osman Aşkın Bak, Avrupa şampiyonu milli tekvandocuları kutladı
GİRİŞ 11.12.2023 10:59 GÜNCELLEME 11.12.2023 10:59

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda 5'i altın, 1'i gümüş ve 6'sı bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazanan milli sporcularımızı kutluyorum. Milli tekvandocularımızın genel klasmanda Avrupa şampiyonu olması bizleri ayrıca gururlandırdı. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı'mızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.