Büyük gurur! Türkiye üst üste 3. kez şampiyon

Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir'in yer aldığı Türkiye, Almanya'da düzenlenen Milli Takımlar Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda Türkiye, şampiyonluğa ulaştı.

Büyük gurur! Türkiye üst üste 3. kez şampiyon
Büyük gurur! Türkiye üst üste 3. kez şampiyon
GİRİŞ 13.03.2023 11:30 GÜNCELLEME 13.03.2023 12:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli Takım, Milli Takımlar 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası Finali'nde İsveç ile karşılaştı. Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir ile temsil edilen Türkiye, üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaştı.

Rakipleri tek tek saf dışı bıraktılar

Almanya'nın Viersen kentinde düzenlenen ve 16 ülkenin yarıştığı şampiyonada 3 Bant Türkiye Milli Takımı sırasıyla ABD, Yunanistan ve Japonya ile karşılaştı. ABD ve Japonya'yı yenen, Yunanistan ile berabere kalan milliler, çeyrek finalde Yunanistan'ı, yarı finalde de Hollanda'yı şampiyona dışında bırakarak finale yükseldiler. Türkiye, finalde ise İsveç ile karşı karşıya geldi.

Üst üste 7. şampiyonluk

Semih Saygıner Blomdahl'ı, Tayfun Taşdemir de Nilsson'u aynı skorlarla 40-29 mağlup ederek dünya şampiyonu oldular. Milli takımlardaki bu zafer Türkiye'nin üst üste 3., toplamda ise 7. dünya şampiyonluğu oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ohh bütün düşmanlarımizi tokatlamislar..Bravoooo
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla