İstanbul'da korkutan anlar! Yerde hareketsiz kaldı

İstanbul'da düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda, İspanyol atlet Enrique Llopis, 60 metre engelli finalinde yere düşüp kafasını vurduktan sonra hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 06.03.2023 17:58 GÜNCELLEME 06.03.2023 18:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul'daki Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda yarışan İspanyol atlet Enrique Llopis, 60 metre engelli finalinde yere düşüp kafasını vurduktan sonra hastaneye kaldırıldı.

ENGELE TAKILIP YERE DÜŞTÜ

22 yaşındaki sporcu, yarışta son engele takılarak yere düştü. Kafasını vuran Enrique Llopis, hareketsiz şekilde yerde kaldı. Hemen duruma müdahale eden sağlık ekipleri sporcunun etrafını örtüyle kapadı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Boyunluk takılan sporcu daha sonra sedyeyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneden görüntüsü paylaşılan genç atlet Enrique Llopis'in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Savaş Aşık 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun. Olur bazen böyle sakatlıklar.
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi çok şükür. Allah ailesine bağışlasın. Belki İslam'a şereflenir
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten hastanede sormuslar, ben müslüman olacagim demis ve rüyasinda Hakan Belcikayi görmüs diyordu, darknet te acip bakabilirsin.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu spor diye yapıyorlar ya
    Cevapla
  • Siverekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun babo
    Cevapla