Dünya Kupası finali öncesi Messi'den üzücü haber

Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finali öncesi Tangoculardan üzücü bir haber geldi. Son maçta performansıyla göz dolduran Messi'nin adelesinde ağrılar hissettiği açıklandı.

Dünya Kupası finali öncesi Messi'den üzücü haber
Dünya Kupası finali öncesi Messi'den üzücü haber
GİRİŞ 16.12.2022 07:52 GÜNCELLEME 16.12.2022 09:33
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Bu yıl Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda finalin adı belli oldu. C Grubu'nda yer alan Arjantin, Suudi Arabistan mağlubiyetiyle başladığı turnuvada finale adını yazdıran ilk takım olurken, organizasyonun sürpriz takımı Fas'ı eleyen Fransa'yla Dünya Kupası'nı kazanmak için mücadele edecek.

18 Aralık'ta oynanacak ve sonucu heyecanla merak edilen karşılaşmada iki ekipte kupayı müzesine götürebilmek için mücadele edecek. Final karşılaşması öncesi Arjantin'in en büyük kozu olan Lionel Messi, Hırvatistan mücadelesinde ekrana yansıyan görüntüyle herkesi korkuturken, 90 dakikayı 1 gol 1 asistle tamamlayan süper yıldızın baldırını tutması Güney Amerikalılar'ı tedirgin etmişti.

BALDIRINI TUTUYORDU

Karşılaşmada sık sık baldırını tuttuğu görülen Messi için sosyal medyada 'sakatlandı' yönünde yorumlara neden olurken, Arjantinli yıldızın final maçı öncesinde birkaç gün dinlenmesinin gerekebileceği kaydedilmişti.

ANTRENMANA KATILMADI

Tüm bunlar yaşanırken, Footmercato flaş bir iddia ortaya attı. Fransız medyasının haberine göre, Arjantin'in yaptığı son antrenmana 35 yaşındaki yıldızın katılmadığı yazıldı. Haberde sebep olarak da Messi'nin sol arka adalesinde ağrı hissettiği belirtildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Satılmış bir dünya kupası var ortada neyi tartışıyoruz ki herşey ortada ve belli
    Cevapla
  • Ferit 1 yıl önce Şikayet Et
    Messi finale kalınca satılmış oldu öyle mi?
    Cevapla
  • Fırat Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    He öyle mi olmuş kanka
    Cevapla
  • Zeynep 1 yıl önce Şikayet Et
    Kime
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
  • Messi 1 yıl önce Şikayet Et
    Forma çıkartsın isterdim be goa.
    Cevapla
  • Altayvemeddi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama abi Messi en sevdiğim futbolcu mesaiye gidip yakından baktılarsa "Allah şifa versin de"Messi olmadan Arjantin maçını izleyemem çünkü hırvatistan çok gol atabilir benim gönlüm el vermez
    Cevapla
  • ...... 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanka arjantin fransa macı var ne hırvatistani
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırvatistan değil abi Fransa olacak
    Cevapla
  • Hüseyn 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi Arjantin Hırvatistanı 3-0 yendi.Fransa maçı korkutucu olucak
    Cevapla
  • Yalnız Çocuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Arjantin inşallah bu kupayı alarak Tarihe Adını Altın Harflerle Yazdıracak MESSİ Abim Güveniyoruz Şu Mbappe'yi sahaya göm
    Cevapla
  • Mahir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahbe Messi goat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle